Survivor all star: «Αποφάσισα να...» - Η νέα ανάρτηση του Μπάρτζη και το όλο νόημα σχόλιο του Τζέιμς Καφετζή

Το έγραψε δημόσια στο instagram!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
nikos_bartzis - instagram
nikos_bartzis - instagram

Τη δεύτερη θέση στον τελικό του Survivor all star κατέκτησε Νίκος Μπάρτζης με τη διαφορά του από το Σάκη Κατσούλη, που εν τέλει σήκωσε ξανά την κούπα να είναι μικρή και πολύ οριακή (δείτε εδώ).

Για το λόγο αυτό ο Μπάρτζης νιώθει διπλά ευγνώμων προς τον κόσμο, που εισάκουσε στο κάλεσμα του δικό του και των οικείων του και τον ψήφισε φτάνοντας τον στη δεύτερη θέση του τελικού στο Γαλάτσι.

Με μία νέα ανάρτηση, που έκανε ο πρώην παίκτης την Πέμπτη 13/7 στο instagram ευχαρίστησε ξανά το κοινό με τον Τζέιμς Καφετζή να βλέπει το Post κάνοντας ένα δημόσιο και όλο νόημα σχόλιο από κάτω.

Η νέα ανάρτηση του Νίκου Μπάρτζη και το σχόλιο του Τζέιμς Καφετζή

«Ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 2021 έκλεισε όμορφα. Ένα ταξίδι που δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε. Στην ζωή μου όμως,έχω μάθει να μην τα παρατάω ποτέ!
????Για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να επιστρέψω και να βγω Νικήτης του All Star! Νικητής γιατί μέσα από όλα όσα περάσα, μπορεί να μην κατέκτησα το έπαθλο στο τέλος, αλλά κέρδισα την αγάπη σας. Μου δώσατε δύναμη και μου δείξατε ότι η αλήθεια και η ειλικρίνεια τελικά είναι αυτά που μετράνε στην ζωή! Η αγάπη του κόσμου είναι τελικά το μεγαλύτερο έπαθλο που μπορεί να κερδίσει κανείς σε αυτή την ζωή!

???? Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ' την καρδιά μου και να ξέρετε ότι το ταξίδι τώρα ξεκινάει!!!!», έγραψε ο Νίκος Μπάρτζης.

Όσα έγραφε ο Μπάρτζης για Τζέιμς και Άννα Μαρία Βέλλη

«Νομίζω έχετε καταλάβει όλοι ότι εγώ ΣΑΝΙΚΟΣ δεν είμαι και πολύ καλός στο λόγο μου. Όμως ενα δύσκολο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ήρθε η σειρά μου να ευχαριστήσω για όλες αυτές τις αναμνήσεις -καλές και κακές- και για όλες αυτές τις στιγμές που μοιράστηκα με αυτά τα δυο υπέροχα παιδιά , που γνώρισα στο παιχνίδι και αγάπησα μέσα από την καρδιά μου. Αυτη δεν είναι άλλη φυσικά, από την @amiyiami ,που από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα μας κολλήσαμε και είναι από τις μόνες παίκτριες που κράτησε τον χαρακτήρα της και τα πιστεύω της,χωρίς να κάνει καμία κωλοτουμπα κοιτώντας το συμφέρον της.

Και φυσικά τον μεγαλύτερο τσοπανοτραβόλτα της Ρόδου, τον @jamie.kaf . Πραγματικά τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο. Νομίζω τα είπα όλα στο συμβούλιο αποχώρησης του.
Bro είσαι ο,τι καλύτερο γνώρισα στο survivor. Δέσαμε από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στο νησί. Αυτά που περάσαμε μέσα στο παιχνίδι νομίζω θα μας δένουν για πάντα.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που μας στηρίξατε και μας αγαπήσατε.
Υγ. Τελικά το έπαθλο το νίκησα και με το παραπάνω. Εκτός από αυτά τα δυο υπέροχα παιδιά, κέρδισα και την ζέστη αγκαλιά όλων όσων με στήριξαν. Πιστέψτε με αυτό αξίζει πολλά περισσότερα από ενα χρηματικό έπαθλο. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου. ???????? ????????????

Υγ2. Να ειναι καλα ο μπαμπινιωτης @amiyiami που μου εγραψε το κειμενο!!», έγραφε στο λογαριασμό του στο instgaram o Nίκος Μπάρτζης στις 21/5 του 2021.