Survivor all star: «Εγώ στεναχωρήθηκα...» - Το σχόλιο του Σχίζα για τον Κατσούλη και τη βραδιά του τελικού

Θα τον δούμε ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Εγώ στεναχωρήθηκα...» - Το σχόλιο του Σχίζα για τον Κατσούλη και τη βραδιά του τελικού

Νέες δηλώσεις παραχώρησε ο Στάθης Σχίζας στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 19/7 με τον πρώην παίκτη του Survivor all star να σχολιάζει το αποτέλεσμα του τελικού, κάνοντας και μια αναφορά για τον νικητή.

Ο Στάθης τόνισε, πως θεωρεί δίκαιη τη νίκη του Σάκη Κατσούλη μιας και ήταν πολύ καλός αγωνιστικά, σε κάθε περίπτωση όμως εκείνος είχε δείξει την προτίμησή του στο πρόσωπο του Νίκου Μπάρτζη.

Δείτε εδώ: Survivor All Star 2 - αποκλειστικό: Οι πέντε παίκτες που δεν πρόκειται να πάνε!

Σε κάθε περίπτωση μίλησε αντικειμενικά για το φετινό νικητή παρά το γεγονός, πως στο Γαλάτσι ήρθαν σε μία μικρή αντιπαράθεση μεταξύ τους.

Το σχόλιο του Στάθη Σχίζα για το Σάκη Κατσούλη

«Ντάξει το παιδί το άξιζε δεν το συζητάμε! Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης αγωνιστικά. Εγώ στεναχωρήθηκα γιατί ήθελα φυσικά να το πάρει ο Μπάρτζης, ο κόσμος επέλεξε. Βέβαια από όσο ξέρω για εννέα ψήφους κρίθηκε το αποτέλεσμα, οπότε κι αυτό είναι νίκη, οπότε μάλλον νικήσανε και οι δυο», είπε ο Στάθης Σχίζας.

Η αντιπαράθεση τους τη βραδιά του τελικού

Κατάμεστο ήταν το στάδιο του Γαλατσίου την Τρίτη 11/7 στον τελικό του Survivor all star με πολλούς από τους πρώην παίκτες να έχουν καθίσει στις κερκίδες ανάμεσα στο κοινό, περιμένοντας και εκείνοι την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Ο Στάθης Σχίζας ήταν ένας από αυτούς και μάλιστα σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού για τη στιγμή, που αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς είδαμε να χαρακτηρίζει το Survivor, ως ανθρωποφάγο!

H απάντηση του Σάκη Κατσούλη

Αυτή η δήλωση περί ανθρωποφαγίας ήταν, που δεν άρεσε στον Σάκη Κατσούλης, που πήρε το λόγο κα απάντησε έντονα στον Στάθη, καθώς δε μπορούσε να διανοηθεί, ότι μιλούσαν έτσι για ένα παιχνίδι, από το οποίο πήραν χρήματα και δημοφιλία.

Η ανάρτηση του Σχίζα για το Σάκη μέσα από το στάδιο

Η έντονη φασαρία και φυσικά η πίεση του χρόνου δεν άφησαν τον Στάθη Σχίζα να πάρει ξανά το λόγο και να απαντήσει στον Σάκη και έτσι προτίμησε να κάνει ένα insta story.

Σχίζας