My Style Rocks: Γέλασε ειρωνικά όταν άκουσε το όνομά της - Η πρώτη κοπέλα που αποχώρησε από το διαγωνισμό

Από το σημερινό (18/9) gala

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My Style Rocks: Γέλασε ειρωνικά όταν άκουσε το όνομά της - Η πρώτη κοπέλα που αποχώρησε από το διαγωνισμό

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης εβδομάδας για το My style rocks τη Δευτέρα 18/9 παρακολουθήσαμε το Gala, καθώς και ολοκληρώθηκε η πρώτη αποχώρηση για φέτος παίκτριας από το διαγωνισμό μόδας.

Μπροστά στην κριτική επιτροπή είδαμε να στέκονται η Ντένη και η Κατερίνα. Οι απόψεις ήταν διαφορετικές, καθώς τα κορίτσια σε πρώτο πλάνο πήραν από μία ψήφο με το κομμάτι της αποχώρησης να καθορίζεται εν τέλει από το Στέλιο Κουδουνάρη.

Δείτε επίσης: Πρεμιέρα My Style Rocks: Με μακρύ ημιδιάφανο φόρεμα και εσώρουχα η Σοφία Χατζηπαντελή - «Είσαι σαν μάνα μου τώρα»

H παίκτρια που αποχώρησε από το Gala του My style rocks

Κατά τη γνώμη του τελευταίου κριτή και σχεδιαστή ρούχων η κοπέλα, που τον είχε εντυπωσιάσει συνολικά περισσότερο είναι η Κατερίνα, με τη Ντένη να παίρνει μια θετική ψήφο και την Κατερίνα να αποχωρεί από το διαγωνισμό.

Νωρίτερα προηγήθηκε η συγκίνηση της Απολλέων

Το θέμα του (18/9) επεισοδίου του My Style Rocks είναι η ταινία Barbie. Το πλατό ντύθηκε στα ροζ, όπως και οι διαγωνιζόμενες και μία μία ξεκίνησαν να κάνουν την πασαρέλα τους μπροστά στους κριτές. Όταν ήρθε η ώρα να παρουσιάσει το σύνολό της η Απολλέων, η ατμόσφαιρα ξαφνικά φορτίστηκε.

Η ίδια προσπάθησε να εξηγήσει πως δημιούργησε μόνη της το κοστούμι της, το οποίο συμβολίζει τους πολλαπλούς ρόλους μίας γυναίκας. Όσο μιλούσε, όμως, ξέσπασε σε δάκρυα. Τότε είναι που προχώρησε σε μία πολύ προσωπική της αποκάλυψη.

«Λίγο στρεσάρομαι τώρα, συγγνώμη. Είναι ευαίσθητο το κομμάτι αυτό. Όλοι αυτοί οι ρόλοι που προανέφερα, είναι δικοί μου. Της μητέρας, της συζύγου, είμαι επιχειρηματίας. Παλεύω καθημερινά για τα πάντα στη ζωή μου. Το όνομά μου αποτελείται από δύο ονόματα, από το Λεωνίδας και Απολλωνία, αλλά μέχρι εκεί, δεν θέλω να το συνεχίσω» είπε χαρακτηριστικά και η Αμάντα έτρεξε έπειτα να την αγκαλιάσει και δήλωσε: «Έχω το ίδιο ακριβώς με εσένα. Για εμένα είσαι ένα πρότυπο γυναίκας. Πραγματικά ξέρεις γιατί έχω συγκινηθεί. Συγχαρητήρια!».