My Style Rocks: «Ξέρω πάρα πολύ καλά να σηκώνω τον τόνο της φωνής μου και εγώ!» - Τα ουρλιαχτά του Κουδουνάρη & της Μπίτα που δεν έκοψαν στο μοντάζ

Ο άγριος τσακωμός στο πλατό του ΣΚΑΙ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Ξέρω πάρα πολύ καλά να σηκώνω τον τόνο της φωνής μου και εγώ!» - Τα ουρλιαχτά του Κουδουνάρη & της Μπίτα που δεν έκοψαν στο μοντάζ

Στο χθεσινό (19/9) επεισόδιο του My Style Rocks, μία νέα παίκτρια εισέβαλε (δείτε εδώ ποια είναι), παρόλα αυτά δεν είναι εκείνη η οποία έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της. Αντιθέτως, η Χριστίνα Μπίτα είναι που έβγαλε εκτός εαυτού τον Στέλιο Κουδουνάρη και προκάλεσε χαμό στο πλατό του ΣΚΑΙ.

Όλα ξεκίνησαν όταν έκανε πασαρέλα η Ελεάνα Δαρίβα. Κατά τη διάρκεια της κριτικής της, επειδή τα λόγια της επιτροπής έβρισκαν αντίθετη την ξανθιά παίκτρια, εκείνη ξεκίνησε να διακόπτει και να αντιμιλάει από την θέση της, με αποτέλεσμα ο σχεδιαστής να μη μπορεί να συγκρατηθεί και να της φωνάξει.

Χαμός ανάμεσα σε Στέλιο Κουδουνάρη και Χριστίνα Μπίτα στο My Style Rocks

«Σου απαντάω!», είπε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης στην ερώτησή της για το look, καθώς δεν τον άφηνε να ολοκληρώσει, με την ίδια να συνεχίζει. «Πάμε παρακάτω…», απάντησε ο ίδιος προσπαθώντας να λήξει το θέμα, χωρίς περεταίρω συζήτηση, αλλά η Χριστίνα Μπίτα επέμενε.

«Να σου πω κάτι; Άμα μιλάω και δε θες να ακούσεις, θα μείνουμε εδώ μέχρι αύριο. Επειδή δε θα μείνουμε εδώ μέχρι αύριο, πάμε παρακάτω. Τελεία!», ανέφερε τότε ο κριτής υψώνοντας τον τόνο της φωνής του, όμως για άλλη μία φορά η διαγωνιζόμενη συνέχισε να μιλάει.

«Παιδάκι μου σου λέω βάλε τελεία! Δεν έχουμε χρόνο!», φώναξε ξανά, εκτός εαυτού πια, ο Στέλιος Κουδουνάρης. Τότε είναι που και η παίκτρια έγινε έξαλλη και του απάντησε ουρλιάζοντας: «Άμα φωνάζετε κι εσείς, ξέρω πάρα πολύ καλά να σηκώνω τον τόνο της φωνής μου και εγώ!». Η Κατερίνα Καραβάτου στη συνέχεια πήρε τον λόγο προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα ώστε να συνεχιστεί η κανονική ροή του προγράμματος.

Δείτε επίσης: Γέλασε ειρωνικά όταν άκουσε το όνομά της - Η πρώτη κοπέλα που αποχώρησε από το διαγωνισμό