My Style Rocks: «Έπαιρνα τη μαμά μου και της έλεγα, ορκίσου μου, ότι δε θα πεθάνω» - Συγκινημένη η Αμάντα με την αποκάλυψη του αυτοάνοσου νοσήματός της

Η αντίδραση των κριτών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Έπαιρνα τη μαμά μου και της έλεγα, ορκίσου μου, ότι δε θα πεθάνω» - Συγκινημένη η Αμάντα με την αποκάλυψη του αυτοάνοσου νοσήματός της

Στο σημερινό (20/9) επεισόδιο του My style rocks η Αμάντα την ώρα, που δέχτηκε την κριτική από την επιτροπή και αφού δεν πήρε τα πιο επιθυμητά για εκείνη σχόλια, πήρε την απόφαση να κάνει μια προσωπική εξομολόγηση.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε, πως την προηγούμενη φορά, που μπήκε στο παιχνίδι, όπως και τώρα αναγκάζεται να κρύβει μέρη από το σώμα, λόγω ενός αυτοάνοσου, που έχει με αποτέλεσμα η κορτιζόνη να αλλάζει το κορμί της.

Στη συνέχεια, η Αμάντα δε δίστασε να αποκαλύψει πιο είναι αυτό το νόσημα, καθώς διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας. Το πρώτο διάστημα ''έπεσε'' από τα σύννεφα, ωστόσο σήμερα έχει βρει - αγκαλιάσει τον εαυτό της!

Δείτε επίσης: My Style Rocks: Γέλασε ειρωνικά όταν άκουσε το όνομά της - Η πρώτη κοπέλα που αποχώρησε από το διαγωνισμό

Η εξομολόγηση της Αμάντας για το πρόβλημα υγείας της

«Όταν είχα έρθει παλιά στο παιχνίδι, μου λέγατε ότι κρύβεις το σώμα σου και φαίνονται βαριά τα πόδια σου. Εγώ τότε είχα περάσει μία περιπέτεια στην υγεία μου, ένα αυτοάνοσο που έχω. Για εμένα είναι σοκ. Υπάρχει και πάντα θα το έχω. Για εμένα ήταν κάτι πολύ δυνατό και μετά τον θάνατο του μπαμπά μου, ήταν το μεγαλύτερο σοκ στη ζωή μου. Άρχισα να κρύβομαι και μου έμεινε. Η κορτιζόνη στον οργανισμό μένει 12 με 18 μήνες. Θυμάμαι έπαιρνα τη μαμά μου και της έλεγα, μαμά ορκίσου μου, ότι δε θα πεθάνω, έχω ένα παιδί. Εγώ έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, έχω όλα όσα χρειάζομαι!», είπε η Αμάντα.

Τα ουρλιαχτά του Κουδουνάρη & της Μπίτα που δεν έκοψαν στο μοντάζ

Στο (19/9) επεισόδιο του My Style Rocks, μία νέα παίκτρια εισέβαλε (δείτε εδώ ποια είναι), παρόλα αυτά δεν είναι εκείνη η οποία έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της. Αντιθέτως, η Χριστίνα Μπίτα είναι που έβγαλε εκτός εαυτού τον Στέλιο Κουδουνάρη και προκάλεσε χαμό στο πλατό του ΣΚΑΙ.

Όλα ξεκίνησαν όταν έκανε πασαρέλα η Ελεάνα Δαρίβα. Κατά τη διάρκεια της κριτικής της, επειδή τα λόγια της επιτροπής έβρισκαν αντίθετη την ξανθιά παίκτρια, εκείνη ξεκίνησε να διακόπτει και να αντιμιλάει από την θέση της, με αποτέλεσμα ο σχεδιαστής να μη μπορεί να συγκρατηθεί και να της φωνάξει.

«Σου απαντάω!», είπε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης στην ερώτησή της για το look, καθώς δεν τον άφηνε να ολοκληρώσει, με την ίδια να συνεχίζει. «Πάμε παρακάτω…», απάντησε ο ίδιος προσπαθώντας να λήξει το θέμα, χωρίς περεταίρω συζήτηση, αλλά η Χριστίνα Μπίτα επέμενε.

«Να σου πω κάτι; Άμα μιλάω και δε θες να ακούσεις, θα μείνουμε εδώ μέχρι αύριο. Επειδή δε θα μείνουμε εδώ μέχρι αύριο, πάμε παρακάτω. Τελεία!», ανέφερε τότε ο κριτής υψώνοντας τον τόνο της φωνής του, όμως για άλλη μία φορά η διαγωνιζόμενη συνέχισε να μιλάει.

«Παιδάκι μου σου λέω βάλε τελεία! Δεν έχουμε χρόνο!», φώναξε ξανά, εκτός εαυτού πια, ο Στέλιος Κουδουνάρης. Τότε είναι που και η παίκτρια έγινε έξαλλη και του απάντησε ουρλιάζοντας: «Άμα φωνάζετε κι εσείς, ξέρω πάρα πολύ καλά να σηκώνω τον τόνο της φωνής μου και εγώ!». Η Κατερίνα Καραβάτου στη συνέχεια πήρε τον λόγο προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα ώστε να συνεχιστεί η κανονική ροή του προγράμματος.