Άκυρο το Survivor All Star 2 - Δυσάρεστα νέα για τους φανατικούς τηλεθεατές του ριάλιτι

Η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Άκυρο το Survivor All Star 2 - Δυσάρεστα νέα για τους φανατικούς τηλεθεατές του ριάλιτι

Η περσινή σεζόν του παιχνιδιού έμεινε αξέχαστη, όχι γιατί είχε τόσο μεγάλη επιτυχία όσο όλοι όσοι ξέρουμε κι έχουμε ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ριάλιτι, περιμέναμε, αλλά γιατί οι αποβολές, οι «κλεψιές» και τα παρατράγουδα έδιναν κι έπαιρναν! Μπορεί πριν το τέλος του Survivor All Star να είχε κυκλοφορήσει ήδη η φήμη ότι θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν του παιχνιδιού αλλά... ο Ατζούν φαίνεται πως έχει άλλη άποψη επί του θέματος.

Ο Τούρκος παραγωγός τα έβαλε κάτω, ζύγισε τα θετικά και τα αρνητικά του να επαναφέρει στον Άγιο Δομίνικο διάσημα πρόσωπα που έχουν ξαναζήσει υπό αυτές τις συνθήκες κι όλα δείχνουν πως το All Star 2, δεν θα έχει θέση, τουλάχιστον για φέτος, στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Το «νέο» Survivor

Αντιθέτως, εννοείται πως θα επιστρέψει στην prime time ζώνη του ΣΚΑΙ, μιας και είναι ένα από τα πολύ δυνατά προγράμματά του, αλλά... με την παλιά κλασική του μορφή αυτή των Διάσημων και το Μαχητών και με νέα πρόσωπα να το πλαισιώνουν! Σκοπός, βέβαια, του Ατζούν είναι να μπορέσει κάπως να συνδυάσει συγκεκριμένα All Star πρόσωπα, όπως την Κατερίνα Δαλάκα ή τον Στάθη Σχίζα, με νέους παίκτες! Το πως θα το κάνει αυτό παραμένει άγνωστο όπως και το πότε θα βγει στον αέρα αφού ο παρουσιαστής αυτού, Γιώργος Λιανός, ήδη ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο αλλά για το I'm Celebrity get me out of here...