Survivor All Star: Τον απέβαλαν αλλά είναι ο μοναδικός που έπαιξαν σε αφιερωματικά βίντεο στον τελικό

Σε ποια βίντεο και γιατί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Τον απέβαλαν αλλά είναι ο μοναδικός που έπαιξαν σε αφιερωματικά βίντεο στον τελικό

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Survivor All Star όσον αφορά στην θεαματικότητα που είχε το παιχνίδι, αφού όσον αφορά τα σκάνδαλα, ήταν πάρα πολλά φέτος. Για πρώτη φορά είδαμε να γίνονται 5 αποβολές εξαιτίας παράβασης των κανόνων.

Αυτοί που αποβλήθηκαν ήταν ο Ηλίας Γκότσης με τον Γιωρίκα Πιλίδη λόγω της περιβόητης λίστας με τα φαγητά, η Κατερίνα Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου που κατηγορήθηκαν πως επικοινώνησαν με Ελλάδα και κάπνισαν, αλλά και η Αφροδίτη Σκαφίδα καθώς κυκλοφόρησε βίντεο να τρώει στο δάσος (δείτε το εδώ).

Κανένας από αυτούς τους 5 λοιπόν δεν βρέθηκε στον ημιτελικό και στον τελικό του Survivor All Star, ένα γεγονός πολύ λογικό, καθώς με το που βγήκαν από το παιχνίδι δεν μίλησαν με τα καλύτερα λόγια. Μάλιστα, κάποιοι έστειλαν μέχρι και εξώδικα στην Acun Medya.

Ποιος παίκτης όμως που αποβλήθηκε έπαιξε κανονικά σε βίντεο;

Επίσης, ούτε σε βίντεο έπαιξαν τα πρόσωπα τους, εκτός βέβαια ενός παίκτη. Συγκεκριμένα του Ηλία Γκότση, που ήταν και νικητής του Survivor 2. Ο γυμναστής εμφανίστηκε σε κάποια βίντεο με χιουμοριστικές στιγμές, χωρίς όμως να είναι ο κύριος πρωταγωνιστής, παρά μόνο εμφανιζόταν μαζί με άλλους.

Σημαντικό ωστόσο, ειδικά από την στιγμή που δεν είδαμε κανέναν άλλον, ούτε καν σχολιάστηκαν σε δηλώσεις...

Βέβαια, λίγο πριν το φινάλε ο Ατζούν Ιλιτζαλί ξεκαθάρισε την κατάσταση ανάμεσα στην παραγωγή, στον ίδιο και στους παίκτες που αποβλήθηκαν, θέλοντας να σταματήσουν τα διάφορα σχόλια.

«Μπορεί κάποιοι να έσπασαν κάποιους κανόνες αλλά όλοι είναι μέσα στην καρδιά μου. Είναι σαν μια ποδοσφαιρική ομάδα που αποβάλλεται κανείς. Θα είμαι χαρούμενος να τους δω στα μελλοντικά all stars. Είναι κατανοητό για μένα να κάνεις κάποια λάθη, όλοι όσοι έφυγαν από το παιχνίδι είναι για μένα αδέρφια μου» είπε χαρακτηριστικά ο Ατζούν σχετικά με τους παίκτες που αποβλήθηκαν.

Αυτά είναι τα βίντεο στα οποία είδαμε τον Γκότση