My Style Rocks: «Να με ακούς, όταν σου μιλάω! Εγώ είμαι η μόδα, εσύ είσαι...» - Η παίκτρια που έβγαλε εκτός εαυτού τη Σοφία Χατζηπαντελή

Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό του ΣΚΑΪ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Να με ακούς, όταν σου μιλάω! Εγώ είμαι η μόδα, εσύ είσαι...» - Η παίκτρια που έβγαλε εκτός εαυτού τη Σοφία Χατζηπαντελή

Στο σημερινό (21/9) επεισόδιο, που προβλήθηκε στο My style rocks ανάμεσα στα πολλά concepts των κοριτσιών, αυτό, που έκανε μεγάλη αίσθηση και μάλιστα προκάλεσε εκνευρισμό στη Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν αυτό της Μορτασία.

Η διαγωνιζόμενη ανέφερε, πως ντύθηκε με σκοπό να πάει σε Baby shower για αγόρι στη Βενετία, καθώς είχε συνδυάσει τα ρούχα, που επέλεξε σε λευκό και γαλάζιο χρώμα.

Οι κριτικές, που έλαβε η Μορτασία δεν ήταν οι επιθυμητές, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να της βάζει ''1'' ως βαθμολογία και παράλληλα να εκνευρίζεται με την παίκτρια, όπως και εκείνη με τη σειρά της με την κριτή.

Δείτε επίσης: My Style Rocks: «Μίλησες άσχημα! Θα με αφήσεις τώρα;» - Έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντελή, παρενέβη η Κατερίνα Καραβάτου

Ο λόγος που εκνευρίστηκε η Σοφία Χατζηπαντελή στο My style rocks

«Και εγώ δεν ήρθα εδώ τόσο μάκρος να κάθομαι τόσες ώρες να βλέπω μία που δεν με σέβεται. Εγώ δουλεύω στη μόδα, εσύ δεν ξέρω τι κάνεις. Δεν έκαμες τίποτα. Έβαλες ένα πουκάμισο και έναν κορσέ και τα δύο είναι άσχημα και νομίζεις ότι είσαι διαφορετική. Όχι! Έβαλα 1, δεν μπορώ να βάλω μηδέν και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτές από πίσω σου σού έβαλαν 2. Να με ακούς, όταν σου μιλάω! Εγώ είμαι η μόδα, εσύ είσαι η Μορτασία», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή

Νόμιζα ότι μου έτρωγε πολύ χρόνο οπότε τώρα είμαι μόνη μου γιατί θέλω να κάνω φόκους στην καριέρα μου», είχε δηλώσει τον Ιούλιο του 2022 η Σοφία Χατζηπαντελή, όταν έγινε γνωστό πως χώρισε με τον τότε σύντροφό της Ζαχαρία (δείτε φωτογραφίες του εδώ), Πλέον, ένα χρόνο μετά η κριτής του My Style Rocks φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια του Taite Richards.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο συνεργάτη της Alec Maxwell, για την ενότητα του «Taking a selfie series», η Σοφία όταν ερωτήθηκε με ποιον θα ήθελε να κλειστεί σε ένα ασανσέρ απάντησε «Με τον σύντροφό μου Taite Richards. Είναι ήρεμος και δεν πανικοβάλλεται και επιπλέον βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες μου, οπότε ήδη γνωρίζετε ότι θα τεκμηριώσουμε την εμπειρία».

Με μια μικρή αναζήτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, λοιπόν, βρήκαμε κάποια ελάχιστα κοινά στιγμιότυπά τους.

Με μπούκλα μαλλί και baby face - Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή