«Κλονίστηκε» η Φάρμα - Τσακώθηκαν και χωρίστηκαν σε δύο ομάδες

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κλονίστηκε» η Φάρμα - Τσακώθηκαν και χωρίστηκαν σε δύο ομάδες

Η Φάρμα ξεκίνησε και επίσημα το βράδυ της Δευτέρας 25/9 και αφού οι παίκτες συστήθηκαν (δείτε εδώ την θλιβερή ιστορία της Ρούλας για την τυφλή της κόρη), άρχισε η πρώτη δοκιμασία για την ανάδειξη του πρώτου αρχηγού του σπιτιού, η οποία ήταν αρκετά έντονη.

Όλοι οι παίκτες κρατούσαν από ένα σχοινί που ήταν δεμένα με πήλινα κιούπια, που είχαν το βάρος κάθε παίκτη και όσοι κουράζονταν τα παρατούσαν, μέχρι στη στιγμή που έμεινε ένας όρθιος. Η Μαρίλλια και ο Σπύρος Κοσμάς πάλεψαν στο τέλος για τη νίκη, αλλά αρχηγός αναδείχτηκε ο Σπύρος Κοσμάς, ο οποίος είναι 35 ετών και είναι οδηγός φορτηγού. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό σημαίνει πως έχει ασυλία.

Ο πρώτος τσακωμός στη Φάρμα και οι δύο ομάδες

Αφού, λοιπόν, αναδείχθηκε και ο αρχηγός, οι διαγωνιζόμενοι επέστρεψαν στο σπίτι όπου άφησαν τα πράγματά τους, κάθισαν στο τραπέζι και άρχισαν να μοιράζουν τις δουλειές του σπιτιού. Εκεί έπεσε η ιδέα να μείνουν πίσω οι γυναίκες για να μαγειρέψουν, κάτι που προκάλεσε την ενόχληση του Γιώργου.

Αμέσως αντέδρασε και προθυμοποιήθηκε να μαγειρέψει και ο ίδιος μαζί με τα κορίτσια, δηλώνοντας:

«Εντελώς αντιδραστικά , όταν άκουσα “οι γυναίκες στην κουζίνα “μου βγήκε να μπω και εγώ να μαγειρέψω. Δεν θεωρώ ότι όταν μπαίνεις σε έναν χώρο πρέπει κατευθείαν να διαμορφώνεις ότι οι γυναίκες πρέπει να πάνε στην κουζίνα να μαγειρέψουν και οι άντρες να πάνε να κάνουν τις δουλειές τις εξωτερικές» είπε.

Έγινε, όμως, λάθος μοιρασιά στα τρόφιμα, με αποτέλεσμα κάποιοι να μείνουν νηστικοί και από την πείνα τους ξέσπασαν, ξεκινώντας τον πρώτο τσακωμό στο ριάλιτι, με τον αρχηγό να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Πέρασε, όμως, και αυτή η μέρα και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους επιφύλασσε μία έκπληξη. Έφερε νέους παίκτες και όλοι μαζί έπρεπε να χωριστούν σε ομάδες.

Ο πρώτος που ο αρχηγός αποφάσισε πως έπρεπε να πάει στα νέα μέλη ήταν ο Βάιος, ο οποίος όπως είπε και ο Σπύρος, δεν έχει προβλήματα προσαρμοστικότητας.

Όμως επειδή οι ομάδες συνέχισαν να είναι 9 έναντι 11 του Σπύρου, έπρεπε να φύγει κι άλλος ένας παίκτης. Ο Γιώργος, η «ντουλάπα» όπως τον αποκαλούν, εκδιώχθηκε, ως σωματώδης και πολύ δυνατός άντρας. Η επιλογή αυτή βρήκε πολλές αντιρρήσεις, διότι ακριβώς γι' αυτό έπρεπε να επιλέξει πιο αδύναμους παίκτες για να τους στείλει στην αντίπαλη ομάδα, σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι συμπαίκτες του.

Πλέον, ωστόσο, δεν μπορούσε να αλλάξει τίποτα, επομένως, προχώρησαν στην ανάδειξη του δεύτερου αρχηγού, των αντιπάλων. Ο λόγος για τον Νίκος Παλαντζάς, που είναι αγρότης και έχει πολλές γνώσεις σε ό,τι αφορά τη σωστή λειτουργία μίας Φάρμας.

Πήγαν και για την πρώτη τους ομαδική δοκιμασία στη συνέχεια και τελικά η ομάδα του Νίκου Παλαντζά είναι εκείνη που κέρδισε, με τους χαμένους να κοιμούνται εκτός σπιτιού.