My Style Rocks: Την έδιωξαν και έβαλαν τα κλάματα - Αυτή η παίκτρια αποχώρησε

Δύσκολη η απόφαση...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Την έδιωξαν και έβαλαν τα κλάματα - Αυτή η παίκτρια αποχώρησε

Το σημερινό (26/9) θέμα του My Style Rocks για το Gala ήταν το Cabaret. Όλες οι διαγωνιζόμενες, λοιπόν, ντύθηκαν ανάλογα. Κάποιες εντυπωσίασαν τους κριτές και κάποιες άλλες όχι. Υπήρξαν και οι εντάσεις, φυσικά, όμως στο τέλος ήρθαν και τα δάκρυα, καθώς μία παίκτρια αποχώρησε και, όπως φαίνεται, είχε καταφέρει να "κερδίσει" την επιτροπή, αλλά και τις συμπαίκτριές της.

Τρεις ήταν οι διαγωνιζόμενες με τις πιο χαμηλές βαθμολογίες, η Ντένη, η Νίκη και η Χριστίνα. Η τελευταία τελικά "σώθηκε" την τελευταία στιγμή από τις συμπαίκτριές της και έτσι οι κριτές έπρεπε να αποφασίσουν ποια θέλουν να κρατήσουν στο παιχνίδι, ανάμεσα στη Ντένη και τη Νίκη.

Δείτε επίσης: Αποχώρησε έξαλλη από το πλατό η Σοφία Χατζηπαντελή - Τι συνέβη

Ποια παίκτρια αποχώρησε σήμερα (26/9) από το My Style Rocks

Η Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε τη θετική της ψήφο στην Ντένη, ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης την έδωσε στη Νίκη. Ο κλήρος έπεσε τότε στον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος τελικά έδωσε την ψήφο του στη Ντένη και έτσι η Νίκη τελικά αποχώρησε. Η απόφαση αυτή ήταν πολύ δύσκολη, γι' αυτό και ο ίδιος σηκώθηκε να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει, με τις υπόλοιπες παίκτριες να δακρύζουν.

Νικήτρια, από την άλλη πλευρά, αναδείχθηκε η Αμάντα (δείτε εδώ την εξομολόγηση για το αυτοάνοσο νόσημά της)!