Φάρμα: Τραυματίστηκε στη μέση του αγώνα - Ποια ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία

Κόλπο για τη νίκη ή ατυχία;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φάρμα: Τραυματίστηκε στη μέση του αγώνα - Ποια ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία

Στο αποψινό (26/9) επεισόδιο της Φάρμας έχουν συμβεί πολλά. Πραγματοποιήθηκε η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση στο παιχνίδι (δείτε εδώ ποιος έφυγε), ενώ μία παίκτρια τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς αυτή ήταν η απόφαση των γιατρών της παραγωγής (δείτε εδώ τι συνέβη). Στη συνέχεια εμφανίστηκε και ο επιστάτης του κτήματος, ο οποίος δυσαρέστησε και αναστάτωσε τη Μαρία.

Και αφού ο τελευταίος αποκάλυψε τον ρόλο του, οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν την πρώτη τους δοκιμασία για την ασυλία. Η οικειοθελής αποχώρηση, όμως, αλλά και ο τραυματισμός της Μαρίλιας, η οποία είναι καλά στην υγεία της, αλλά συνεχίζει να αναρρώνει, δημιούργησαν μία ανισορροπία και έτσι ένας παίκτης μεταφέρθηκε στην αντίπαλη ομάδα. Ο αρχηγός των πράσινων αποφάσισε πως έπρεπε να φύγει ο Βάιος και έτσι εκείνος επέστρεψε στην αρχική του ομάδα και ο αγώνας ξεκίνησε.

Ένας ακόμη τραυματισμός και η ομάδα που κέρδισε απόψε (26/9) στη Φάρμα

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, παρόλα αυτά, τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά, και άλλος ένας τραυματισμός συνέβη. Ο Ευάγγελος χτύπησε άσχημα το χέρι του και έτσι βγήκε από το παιχνίδι. Τη θέση του πήρε ο Άκης. Αυτό, όπως ακούστηκε στην πορεία, φάνηκε να είναι κάποιο κόλπο, ώστε να μπει κάποιος δυνατότερος, όμως δεν διευκρινίστηκε εάν αυτό είναι αλήθεια.

Τελικά τη μάχη την κέρδισαν οι πράσινοι, επομένως ο τραυματισμός αυτός φάνηκε πως λειτούργησε θετικά, με τους μπλε να βρίσκονται στη δύσκολη θέση που πρέπει να διαλέξουν ποιοι θα παλέψουν για να παραμείνουν στο ριάλιτι.

Δείτε επίσης: Τα βιογραφικά των 20 παικτών

Οι μπλε, λοιπόν, αυτό που έκαναν ήταν να τα βάλουν με τη Μαρία, υποστηρίζοντας πως παίζει στρατηγικά, με την ίδια να ξεσπά:

«Τους άκουγα όσο ήταν έξω από τη σκηνή. Καθόμουν απομακρυσμένη, γιατί δε μου αρέσει να συμμετέχω σε τέτοια καραγκιοζιλίκια. Έχουν σάκο του μποξ τη Μαρία. Όταν φύγει ο σάκος του μποξ θα χτυπάνε στον αέρα; Θέλω να δω ποιος θα είναι ο επόμενος σάκος».