I'm a Celebrity Get me out of here: Πόσα λεφτά θα παίρνουν την εβδομάδα Αλεξανδράκη, Καλάβρια, Βόντος κλπ...

Οι οικονομικές συμφωνίες των παικτών

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
I'm a Celebrity Get me out of here: Πόσα λεφτά θα παίρνουν την εβδομάδα Αλεξανδράκη, Καλάβρια, Βόντος κλπ...

Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, I'm a Celebrity Get me out of here, έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα αφού πριν από λίγες ημέρες οι πρώτοι 14 παίκτες αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ βίντεο). Η πρώτη τους γεύση; Γλυκόπικρη αφού λόγω βλάβης του αεροπλάνου πέρασαν βασανιστικές ώρες (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη). Ωστόσο, εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκονται στο νησί και προετοιμάζονται για την πρεμιέρα που αναμένεται την επόμενη Δευτέρα, 9 Οκτώβρη.

Μπορεί το συγκεκριμένο καστ να δυσκόλεψε αρκετά την παραγωγή αφού πολλά ήταν τα ραντεβού και τα τηλεφωνήματα αλλά όλοι το σκέφτονταν πάρα πολύ μέχρι να καταλήξουν στο πολυπόθητο «ναι» αφού, με βάση τα όσα έχουν ακουστεί για τις δοκιμασίες που αναμένουμε να δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όλοι οι παίκτες θα πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους αλλά τελικά... το καλό πράγμα όπως λένε αργεί να γίνει. Βέβαια, δεν πήγαν εκεί να υπομείνουν όλα αυτά για την ψυχή της μάνας τους...

Οι οικονομικές συμφωνίες στο I'm a Celebrity Get me out of here

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η συνολική αμοιβή που προτάθηκε στους celebrities αγγίζει τα 40.000 ευρώ, αν κάποιος μείνει έως το τέλος (δηλαδή και τις 40 ημέρες), ενώ σε εβδομαδιαία βάση η αμοιβή φτάνει τα 7.000 ευρώ. Το ποσό της αμοιβής επιβεβαίωσε και η Super Κική η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις της αποκάλυψε πως της έγινε κρούση για το συγκεκριμένο ριάλιτι:

«Μου έκανα πρόταση για αυτή την αηδία, για 6.500 χιλιάρικα την εβδομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφτιλιστώ και να τρώω κατσαρίδες», δήλωσε για το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, I'm a Celebrity get me out of here.

Το ριάλιτι σύμφωνα με τον έως τώρα σχεδιασμό θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23:00.

Το trailer