Φάρμα: Κέρδισαν την ασυλία με μεγάλη διαφορά - Η ομάδα που ξεχώρισε

Στον σημερινό (2/10) αγώνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φάρμα: Κέρδισαν την ασυλία με μεγάλη διαφορά - Η ομάδα που ξεχώρισε

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε και έτσι τη Δευτέρα (2/10) προβλήθηκε το νέο επεισόδιο για τη ''Φάρμα'' με την αποχώρηση της Μαρίας από το παιχνίδι να ορίζει καινούργιο αρχηγό (δείτε εδώ ποιον έχρησε).

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες - μπλε και πράσινη - αγωνίστηκαν για την ασυλία σε ένα πολύ απαιτητικό στίβο, μέσα σε λάσπες με τους παίκτες να τρέχουν με κλειστά τα μάτια τους για να φέρουν έναν πόντο.

Η ομάδα που κέρδισε σήμερα (2/10) στη Φάρμα

Η κακή οργάνωση σε συνδυασμό με τη στρατηγική, που δεν είχαν έμελλε σήμερα να στερήσει από τους πράσινους τη νίκη με αποτέλεσμα να δούμε τη μπλε ομάδα να παίρνει τη νίκη με πολύ μεγάλη διαφορά.

Η κριτική του Αρναούτογλου για τον Κουτσόπουλο μετά την πρεμιέρα της Φάρμας

«Στο άκουσμα μου για το Λεωνίδα είχα πει, ότι η έννοια του παρουσιαστή σε ένα reality είναι να προσπαθεί να βγάλει πράγματα μέσα από αυτά που συμβαίνουν. Ειδικά στα reality κάποιες φορές ίσως πρέπει να γεννήσεις, να δημιουργήσεις καταστάσεις, συναισθήματα και αυτή είναι μία ιδιαίτερη τεχνική και υπάρχει μία ειδική κατηγορία παρουσιαστών, που γνωρίζει.

Αυτή ήταν η μόνη μου ένσταση στην αρχή, αν και του ζήτησα συγνώμη στη συνέχεια, γιατί έπρεπε πρώτα να τον δούμε τον άνθρωπο και μετά να τον κρίνουμε. Ο Λεωνίδας είναι γλυκύτατος, σε τραβάει. Ας τον αφήσουμε να δούμε», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.