My style rocks: «Δε μπορώ να ανταπεξέλθω!» - Ανατροπή με την παίκτρια που αποχώρησε σήμερα (4/10)

Άφωνη η κρητική επιτροπή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Δε μπορώ να ανταπεξέλθω!» - Ανατροπή με την παίκτρια που αποχώρησε σήμερα (4/10)

Ημέρα αποχώρησης ήταν η Τετάρτη (4/10) για το My style rocks με τις διαγωνιζόμενες να δοκιμάζονται σε ένα εντελώς διαφορετικό concept, καθώς οι παίκτριες ντύθηκαν νύφες, επιλέγοντας ένα δικό τους συνοδό.

Στη συνέχεια και με βάση τις βαθμολογίες στάθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή η Ιφιγένεια και η Nτένη με τις απόψεις για τα δύο κορίτσια και τις μέχρι τώρα επιδόσεις τους να ποικίλουν.

Δείτε επίσης: ΣΚΑΙ: Το άσχημο πρόσωπο της Χατζηπαντέλη πίσω από τις κάμερες - Εκτός από το My Style Rocks;

Η παίκτρια που αποχώρησε από το My style rocks την Τετάρτη (4/10)

Η απόλυτη ανατροπή ήρθε τη στιγμή, που η Ιφιγένεια πήρε το λόγο και ζήτησε από την κριτική επιτροπή να αποχωρήσει εκείνη, καθώς δε μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του παιχνιδιού. Έτσι λοιπόν, η Ντένη παρέμεινε για μία ακόμη εβδομάδα.

Νωρίτερα εμφανίστηκε στο πλατό η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Τα κορίτσια θα έπρεπε να έχουν μαζί τους και έναν συνοδό με τη Διονυσία να κάνει είσοδο στο πλατό μαζί με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία αυτές τις ημέρες βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το I am celebrity get me out of here.

Δείτε επίσης: I'm a celebrity get me out of here: Απειλεί να φύγει η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Η απαίτηση της από την παραγωγή

Ασφαλώς και το νυφικό της Διονυσίας έκλεψε τις εντυπώσεις, όπως αίσθηση προκάλεσε και η απόφαση της Αλεξανδράκη να ζητήσει συγγνώμη από τον Στέλιο Κουδουνάρη σχετικά με τη χρονιά, που εκείνη συμμετείχε στο παιχνίδι.

«Κύριε Κουδουνάρη πριν πούμε οτιδήποτε θέλω να σας ζητήσω μία συγνώμη για την τότε απρεπή και καθόλου κομψή συμπεριφορά μου και σηκώνω λευκό σημαιάκι. Χαίρομαι που σας βλέπω», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.