My Style Rocks: Έμενε στη Νέα Υόρκη και είναι σύμβουλος αυτοβελτίωσης - Αυτή είναι η νέα παίκτρια

Θα εντυπωσιάσει κριτές και διαγωνιζόμενες ή θα απογοητεύσει;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Έμενε στη Νέα Υόρκη και είναι σύμβουλος αυτοβελτίωσης - Αυτή είναι η νέα παίκτρια

Την Τετάρτη 4/10 πραγματοποιήθηκε άλλο ένα Gala στο My Style Rocks και αυτό σημαίνει πως μία παίκτρια αποχώρησε (δείτε εδώ ποια είναι αυτή) και μία θέση άνοιξε για μία νέα διαγωνιζόμενη. Την Πέμπτη 5/10, λοιπόν, μόλις ξεκίνησε το επεισόδιο και πραγματοποιήθηκε η πασαρέλα όλων, συστήθηκε στο κοινό η Μαργαρίτα Δρεμούση.

Πρόκειται για μία σύμβουλο αυτοβελτίωσης, η οποία έχει ασχοληθεί πολύ με τη μόδα και στο εξωτερικό και υποστηρίζει πως έχει να δώσει πολλά στο παιχνίδι. Αυτό, όμως, μόνο η επιτροπή και οι συμπαίκτριές της μπορούν να το κρίνουν.

Αυτή είναι η νέα παίκτρια του My Style Rocks

Ηλικία: 34 ετών

Επάγγελμα: Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης

Η Μαργαρίτα σπούδασε Μάρκετινγκ και Επικοινωνία αλλά την κέρδισε ο κόσμος της μόδας. Έκανε την πρακτική της στην Αλμπέρτα Φερέτι όταν έμενε στην Νέα Υόρκη και έχει ζήσει όλη τη διαδικασία της New York Fashion Week.

My Style Rocks Μαργαρίτα

Από μικρή ηλικία της άρεσε η μόδα καθώς πιστεύει ότι μέσα από αυτή μπορεί να εκφράζει πλευρές του χαρακτήρα της. Της αρέσει να αγοράζει ρούχα και από fast fashion αλλά και από γνωστά brands καθώς πιστεύει ότι δεν έχει σημασία μία ετικέτα. Το σημαντικό για τη Μαργαρίτα είναι ένα ρούχο «να το φοράς και να μη σε φοράει».

Δηλώνει αισιόδοξη, θετική και πολύ δυναμική.

Στο My Style Rocks έρχεται γιατί νιώθει ότι έχει πολύ ωραίο στυλ και θέλει να το δείξει.

Τι συμβαίνει με την Σοφία Χατζηπαντελή

Νέες εξελίξεις και αλλαγές έρχονται στο Μy Style Rocks αφού ο ΣΚΑΙ φαίνεται να μην είναι ευχαριστημένος με τις επιδόσεις της εκπομπής μόδας και ετοιμάζεται να κάνει νέες προσθήκες σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πάμε Δαναή στο Mega το πρωί της Πέμπτης 5/10.

Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος αναφορικά και με το θέμα της αποχώρησης ή της παραμονής της Σοφία Χατζηπαντελή στην εκπομπή: «Έχει πάρα πολύ ισχυρό συμβόλαιο που περιλαμβάνει και μίσθωση σπιτιού», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Σχετικά με την διάρκεια του προγράμματος τη φετινή σεζόν λέγεται: «Είχε ακουστεί ότι θα πάει όλη τη σεζόν με δύο κύκλους back to back όμως αυτό δεν θα συμβεί»

Ωστόσο αναμένονται και νέες προσθήκες ως guest για την ενίσχυση του προγράμματος καθώς το κανάλι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένο με τον μέσο όρο. (δείτε εδώ τα νούμερα που έκανε)

«Το πρόγραμμα θα ενισχυθεί με guest κριτές. Είχε ακουστεί το όνομα του Λάκη Γαβαλά ο οποίος απάντησε αρνητικά... Πρόταση - Κρούση έχει γίνει και στον Γιώργο Καράβα».