Φάρμα: Ανησυχία για την Νάσια - Σοβαρός τραυματισμός στο τέλος της μονομαχίας

Θα κριθεί η παραμονή της στο παιχνίδι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φάρμα: Ανησυχία για την Νάσια - Σοβαρός τραυματισμός στο τέλος της μονομαχίας

Την Πέμπτη (5/10) στο νέο επεισόδιο της Φάρμας προβλήθηκε η μονομαχία, που έδωσε η Πηνελόπη με την Νάσια καθώς από την τελική έκβαση αυτής θα κρινόταν η παραμονής μίας από τις δύο στο παιχνίδι (δείτε εδώ γιατί ξέσπασε σε κλάματα η Πηνελόπη).

Οι αγώνες μεταξύ των δύο κοριτσιών πολύ απαιτητικοί και μάλιστα σε έναν από αυτούς, που απαιτούσε να χτυπάνε οι μονομάχοι με βαριοπούλα καρφιά σε τάβλες, μπορεί να κέρδισε η Πηνελόπη, αλλά και η Νάσια τα έδωσε όλα.

Ο σοβαρός τραυματισμός της Νάσιας στη Φάρμα

Το πείσμα αυτό της Νάσιας φάνηκε από τον έντονο τραυματισμό της, καθώς στο τέλος μάτωσε έντονα το χέρι της, με τη γιατρό να εισβάλλει αναφέροντας, πως πιθανόν η παίκτρια να χρειαστεί ράμματα.

''Σπάραξε'' στο κλάμα ο Σπύρος Πολύζος λόγω ατυχήματος

Την Τετάρτη (4/10) η μπλε και πράσινη ομάδα της Φάρμας μπήκε με φόρα στον στίβο για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας με τον Σπύρο Πολύζο να τραυματίζεται πάρα πολύ σοβαρό κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο παίκτης όσο ήταν δεμένος και ''πάλευε'' μαζί με την ομάδα του φώναξε, πως τον πονάει ο προσαγωγός του, ωστόσο η συνέχεια ήταν δραματική για εκείνον, αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά, που τον έβλεπαν να σφαδάζει στον πόνο.

Αμέσως τον πήρε η γιατρός της παραγωγής με τον Σπύρο να κλαίει ασταμάτητα λόγω του έντονου τραυματισμού του (δείτε εδώ τον παίκτη, που αποχώρησε για λόγους υγείας).