My style rocks: «Απλά νιώθω...» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Αμάντα μετά το σχόλιο του Σκουλού

Ποιο θα είναι το μέλλον της στο παιχνίδι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Απλά νιώθω...» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Αμάντα μετά το σχόλιο του Σκουλού

Η Αμάντα στο My style rocks είναι ένα κορίτσι, που πάντα εκφράζεται με ειλικρίνεια είτε αυτό, που έχει να πει είναι θετικό, είτε αρνητικό με αποδέκτες της να είναι είτε οι διαγωνιζόμενες, είτε ακόμα και αν είναι η κριτική επιτροπή.

Την Τετάρτη (11/10) η παίκτρια ''λύγισε'' καθώς τόνισε, ότι βαρέθηκε να μην περνάει καλά μέσα στο παιχνίδι και πάνω από όλα να γίνεται τεράστιος ντόρος γύρω από τις βαθμολογίες και τα νούμερα, που παίρνει κάθε φορά.

O λόγος που ξέσπασε σε κλάματα η Αμάντα στο My style rocks

Μετά τη φορά λοιπόν, που η Αμάντα έκλαιγε κρυφά, σήμερα ανέφερε με δάκρυα στα μάτια: «Είμαι μία χαρά αλήθεια, απλά νιώθω πίεση. Βαρέθηκα να ακούω για βαθμούς, ειλικρινά εδώ ήρθαμε να περάσουμε καλά. Να έχουμε τις αποτυχίες μας, τις αποτυχίες μας. Πραγματικά εμένα μου αρέσει να απέχω από όλο αυτό».

Η εξομολόγηση της για το πρόβλημα υγείας της

«Όταν είχα έρθει παλιά στο παιχνίδι, μου λέγατε ότι κρύβεις το σώμα σου και φαίνονται βαριά τα πόδια σου. Εγώ τότε είχα περάσει μία περιπέτεια στην υγεία μου, ένα αυτοάνοσο που έχω. Για εμένα είναι σοκ. Υπάρχει και πάντα θα το έχω. Για εμένα ήταν κάτι πολύ δυνατό και μετά τον θάνατο του μπαμπά μου, ήταν το μεγαλύτερο σοκ στη ζωή μου. Άρχισα να κρύβομαι και μου έμεινε. Η κορτιζόνη στον οργανισμό μένει 12 με 18 μήνες. Θυμάμαι έπαιρνα τη μαμά μου και της έλεγα, μαμά ορκίσου μου, ότι δε θα πεθάνω, έχω ένα παιδί. Εγώ έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, έχω όλα όσα χρειάζομαι!», είπε η Αμάντα.