I'm a Celebrity…Get Me Out of Here: Με κόκκινο φλογερό φόρεμα και γόβες στη ζούγκλα - Τα πλάνα της Δήμητρας Αλεξανδράκη πριν αποχωρήσει οικειοθελώς

Οι υπόλοιποι 13 παίκτες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
I'm a Celebrity…Get Me Out of Here: Με κόκκινο φλογερό φόρεμα και γόβες στη ζούγκλα - Τα πλάνα της Δήμητρας Αλεξανδράκη πριν αποχωρήσει οικειοθελώς

Το βράδυ της Τετάρτης (11/10) προβλήθηκαν τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα του ''I'm a Celebrity…Get Me Out of Here'' με τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα να ψάχνουν μέσα στη ζούγκλα, που είναι η βίλα τους (δείτε εδώ τους επικούς διαλόγους τους).

Στη συνέχεια, αφού οι παρουσιαστές τακτοποιήθηκαν είδαμε να αναλαμβάνουν δράση και να βλέπουν από μακριά έναν έναν τους παίκτες, που αιχμαλώτισαν να αποκαλύπτονται σε εκείνους, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό.

Τα πρώτα πλάνα της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο ''I'm a Celebrity…Get Me Out of Here''

Και οι 14 παίκτες είναι ντυμένοι με τα καλά τους μιας και δεν είχαν ιδέα, που βρίσκονται, αλλά και τι αναμένεται να ζήσουν. Εντυπωσιακή ήταν η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη με κόκκινο φλογερό φόρεμα, λίγο πριν αποχωρήσει οικειοθελώς. Μαζί της εξίσου εντυπωσιακές ήταν η Μαρία Καλάβρια και η Αγγελική Ηλιάδη.

Οι αποκαλύψεις των υπόλοιπων παικτών

Στην συνέχεια, μοναδικές εμφανίσεις είδαμε και από τους υπόλοιπους παίκτες, που έβγαιναν από τα κουτιά χαμένοι στη ζούγκλα. Άλλοι φορούσαν κοστούμια, άλλες φορέματα και τακούνια...σε κάθε περίπτωση έδειχναν να είναι από άλλο πλανήτη.

Μαζί λοιπόν με τις Αλεξανδράκη, Καλάβρια και Ηλιάδη στο ''I'm a Celebrity…Get Me Out of Here'' θα συμμετέχουν και οι: Ραχήλ Μακρή, Τάσος Ξιαρχό, Γιώργος Χειμωνέτος, Emilia Vodos, Πάνος Καλίδης, Ιωάννα Λίλη, Νίκος Αναδιώτης, Μπο, Σταμάτης Γαρδέλης, Στέλλα Γεωργιάδου και Νίκος Βαμβακούλας.