«Ηλίθιος είσαι; Τραβάνε οι κάμερες ρε» - Το πρώτο ζευγάρι στη Φάρμα αποκαλύφθηκε μέσα από μεγάλη γκάφα

Αμηχανία για Νάσια και Σπύρο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ηλίθιος είσαι; Τραβάνε οι κάμερες ρε» - Το πρώτο ζευγάρι στη Φάρμα αποκαλύφθηκε μέσα από μεγάλη γκάφα

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει λόγος, πως έχει δημιουργηθεί το πρώτο ζευγάρι στο ριάλιτι της Φάρμας και αν υποθέσουμε έστω, πως δε μιλάμε για επίσημο ζευγάρι, τότε μιλάμε για ανοιχτό φλερτ μεταξύ δύο παικτών.

Ο λόγος για τη Νάσια και τον Σπύρο με τους δύο να ανταλλάσσουν βλέμματα ''φωτιά'. Η Νάσια από τη μεριά της μάλιστα καρφώθηκε στο ατύχημά της, καθώς ήθελε να έχει στο πλευρό της μόνο τον Σπύρο.

Την Πέμπτη (12/10), στο αχυρώνα είχαμε και τα πειστήρια. Πιο αναλυτικά, ο παρακάτω διάλογος του Σπύρου με τη Νάσια μας άφησε να καταλάβουμε πολλά...

Η δημόσια γκάφα του Σπύρου στη Φάρμα

Σ: Το βράδυ εγώ λέω να το βάλεις το ναρθηκάκι, μη γίνει κανένα έτσι στον ύπνο σου και δεν το πάρεις χαμπάρι. Να το προστατέψεις, ειδικά το βράδυ, που εσύ κοιμάσαι λίγο περίεργα

Ν: Που το ξέρεις εσύ;

Σ: Άμα δεν το ξέρω εγώ, ποιος θα το ξέρει;

Σ: Ηλίθιος είσαι; Τραβάνε οι κάμερες ρε...

Ο καβγάς που έπρεπε να κοπεί στο μοντάζ

Ένας πολύ άγριος καβγάς σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 10/10 στο ριάλιτι του STAR, Η Φάρμα, ανάμεσα στον Σπύρο και στο Γιώργο, με τους δύο άντρες να πετούν έπιπλα και αντικείμενα ο ένας στον άλλο, βρίζοντας παράλληλα. Οι παίκτες σοκαρισμένοι παρακολουθούσαν τους δύο άντρες και προσπαθούσαν να τους χωρίσουν.

Όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που ο Σπύρος πέταξε το τραπέζι προς τον Γιώργο, λέγοντάς του: «Πρόσεξε τα λόγια σου. Σου είπε κανένας για αισθήματα; Άντε γιατί τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Είναι κολλημένος. Βρίσκει αφορμές να τσακωνόμαστε. Είσαι ρεντίκολο της κοινωνίας. Γαμ@@@ι. Τι σου είπα ρε μαλ@κα;».

Η Ρούλα μπήκε ανάμεσά τους, προσπαθώντας να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτό, όμως κατέληξε να τραυματίζεται, με τον Σπύρο να τρέχει να της ζητήσει συγγνώμη. Αυτό οδήγησε και στην απόφαση του ίδιου να αποχωρήσει από το παιχνίδι, διότι αισθανόταν πως είχε ξεφτιλιστεί πια, παρόλο που οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τον αποτρέψουν. Τελικά, μάζεψε τα πράγματά του και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, με τον Γιώργο να δηλώνει πως δεν πρόκειται να τον συγχωρέσει, γι' αυτό και δεν παραβρέθηκε κατά την αποχώρησή του (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι βίαιες σκηνές αυτές προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα social media, με τους τηλεθεατές να ξεσπούν στο twitter για τη συμπεριφορά του Σπύρου, τον καβγά και τα ουρλιαχτά, αλλά και για το γεγονός πως η παραγωγή επέλεξε να δείξει τι συνέβη και δεν το έκοψε στο μοντάζ.