Fame Story: «Αυτό μην το δω ποτέ να ξαναγίνει! Θα μπω εδώ και θα τα κάνω λαμπόγυαλο» - Επεισοδιακή η είσοδος της Εύης Δρούτσα στην ακαδημία

Ο λόγος που βγήκε εκτός εαυτού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Fame Story: «Αυτό μην το δω ποτέ να ξαναγίνει! Θα μπω εδώ και θα τα κάνω λαμπόγυαλο» - Επεισοδιακή η είσοδος της Εύης Δρούτσα στην ακαδημία

Την Πέμπτη (12/10) είδαμε μία νέα προσθήκη στο Fame Story με την Εύη Δρούτσα να μπαίνει ως guest στην ακαδημία, ως ένα πρόσωπο, που έχει χαράξει τη δική της ιστορία στο πρώτο fame story της ελληνικής τηλεόρασης.

Η προσωπικότητά της είναι γνωστό, πως είναι πολύ έντονη και έτσι μπήκε την πρώτη ημέρα στην αίθουσα εκνευρισμένη με την Άννα, που παραλίγο να την κλείσει την πόρτα στα μούτρα, αφού δεν την είχε δει.

Δείτε επίσης: Ρίγη συγκίνησης με την απόφαση στο Fame Story - Ο φόρος τιμής στη Μαίρη Χρονοπούλου

Η είσοδος της Εύης Δρούτσα στο Fame Story

Στη συνέχεια, η στιχουργός μίλησε με τους μαθητές και με έντονο ύφος και έκανε μια παρατήρηση προς όλους, όταν τους ρώτησε ποιος είναι ο στιχουργός του κομματιού, που θα πουν με τους περισσότερους να έχουν άγνοια.

«Να κάνει τι η Καλομοίρα στο Fame Story; Έλα σε παρακαλώ! Το κοριτσάκι...»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και στο Open Weekend έκανε η Εύη Δρούτσα και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την επιστροφή της Καλομοίρας στην Ελλάδα και στο χώρο της μουσικής, αλλά και για την τηλεοπτική επιστροφή του Fame Story - δείτε ποια είναι μεταξύ άλλων στην κριτική επιτροπή.

Η στιχουργός ωστόσο, φάνηκε να γίνεται έξαλλη, όταν της είπαν ότι ακούγεται η συμμετοχή της Καλομοίρας στο μουσικό ριάλιτι και μπορεί και ως coach των παικτών.

«Η Καλομοίρα δεν επέστρεψε, ήρθε για ένα διάστημα. Έτσι κι αλλιώς κάθε καλοκαίρι κάνει εδώ τις διακοπές της κάθε χρόνο. Ήρθε να κάτσει ένα διάστημα και θα πάει πάλι σπίτι της με τα παιδιά της. Πολύ καλό παιδάκι η Καλομοίρα. Σαν παιδάκι τη βλέπω ακόμα», ανέφερε αρχικά για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Στην συνέχεια ωστόσο, την είδαμε να γίνεται έξαλλη έπειτα από ερώτηση δημοσιογράφου για τη συμμετοχή της στο Fame Story: «Να κάνει τι; Να κάνει τι η Καλομοίρα στο Fame Story; Να κρίνει τα παιδιά; Η Καλομοίρα coach; Έλα σε παρακαλώ, θα γίνει coach η Καλομοίρα... Αφού η το κοριτσάκι ακόμα μαθαίνει».