Fame Story: «Είδα ένα βίντεο στο Tik Tok... Σε ποιον αναφέρεσαι;» - Σε δύσκολη θέση ο Γιάννης με την ερώτηση του Light

Το ξεκαθάρισμα στον αέρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Fame Story: «Είδα ένα βίντεο στο Tik Tok... Σε ποιον αναφέρεσαι;» - Σε δύσκολη θέση ο Γιάννης με την ερώτηση του Light

Ημέρα αποκαλύψεων φαίνεται πως είναι η σημερινή (13/10) για τους διαγωνιζόμενους του Fame Story. Μετά την καταγγελία της Χριστίνας, συγκεκριμένα, για την συμπεριφορά της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη, ο Light θέλησε να κάνει ένα "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" με τον Γιάννη, αφού πρώτα εκείνος τραγούδησε στη σκηνή.

Έτσι, λοιπόν, τον ρώτησε ευθέως εάν σε ένα βίντεο που είδε στο Tik Tok, η φράση του "είναι αστείος ο τύπος" απευθυνόταν στον τράπερ ή αν πρόκειται για προϊόν μοντάζ και μιλά για κάποιον άλλο. Ο παίκτης αρχικά σάστισε, καθώς δεν κατάλαβε περί τίνος πρόκειται, ωστόσο επισήμανε πως η άποψή του για τον καλλιτέχνη είναι τελείως αντίθετη με αυτό που μπορεί να βγήκε προς τα έξω.

Το ξεκαθάρισμα του Light με τον Γιάννη στο Fame Story

«Είδα ένα βίντεο στο Tik Tok που σου λέει κάτι ο Δημήτρης και -δεν ξέρω αν είναι μονταρισμένο αυτό που έχει ανέβει- γυρνάς και λες ότι "είναι αστείος ο τύπος". Σε ποιον αναφέρεσαι σε εκείνο το κομμάτι; Σε περίπτωση που αναφέρεσαι σε εμένα θα ήθελα να το συζητήσουμε τώρα αν κάτι που κάνω το θεωρείς αστείο», ρώτησε αρχικά ο Light, με τον Γιάννη να του απαντά: «Δεν νομίζω να αναφέρομαι σε εσένα, γιατί δεν έχει ειπωθεί κάτι έτσι κι αλλιώς. Δεν θυμάμαι για τι λέγαμε. Το αντίθετο είχα πει για εσένα προσωπικά, ότι δεν περίμενα να είσαι τόσο ακουστικός και εύστοχος».

«Δεν είναι προσωπικά μας. Δεν με έτρωγε κάτι. Θέλω να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Από τη στιγμή που μου λες ότι όλα μεταξύ μας είναι clean και ωραία, προχωράμε δυναμικά», πρόσθεσε ο τράπερ κλείνοντας το θέμα εκεί.