My Style Rocks: «Πας και κατεβάζεις όλο το κατάστημα fast fashion, ξέρουμε ποιο! Ξύπνα λίγο» - Χαμός με το ξέσπασμα της Χριστίνας

Δεύτερος γύρος τσακωμών με την ίδια πρωταγωνίστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Πας και κατεβάζεις όλο το κατάστημα fast fashion, ξέρουμε ποιο! Ξύπνα λίγο» - Χαμός με το ξέσπασμα της Χριστίνας

Ένα έντονο επεισόδιο ήταν το σημερινό (16/10) για το My Style Rocks, καθώς μετά τον άγριο τσακωμό της Ελεάνας με την Χριστίνα και την παρεμβολή της Σοφίας Χατζηπαντελή (δείτε εδώ τι συνέβη αναλυτικά), ακολούθησε άλλος ένας, ξανά με πρωταγωνίστρια την Χριστίνα.

Μόλις, δηλαδή, η τελευταία σηκώθηκε για να παρουσιάσει το σύνολό της και αντίκρισε τον άσσο της Γεωργίας, ζήτησε αμέσως εξηγήσεις, καθώς θεωρεί πως άλλες παίκτριες έχουν πάρει μεγαλύτερο βαθμό από εκείνη ενώ δεν το αξίζουν πραγματικά. Η απάντηση που έλαβε, όμως, δεν την κάλυψε και ξεκίνησε άλλος ένας καβγάς.

Χαμός στο My Style Rocks με την Χριστίνα και τη Γεωργία

Χριστίνα: Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω γιατί έβαλε 3 στη Ντένη και 1 σε μένα.

Γεωργία: Εμένα μου άρεσε πολύ το concept της Ντένης. Ήταν έξυπνο, μου έβγαζε μία σοβαρότητα και τη θεώρησα πολύ άρτια την εικόνα της. Επίσης, της έχω μία αδυναμία, γι' αυτό και της έβαλα 3. Δεν το έχω κρύψει, όποτε μπορώ να τη στηρίξω, θα τη στηρίξω.

Χριστίνα: Εσύ πας και κατεβάζεις όλο το κατάστημα fast fashion - ξέρουμε ποιο - από μέσα μέχρι έξω. Κατεβασμένο ολόκληρο κατάστημα, ξέρεις και το όνομα.

Γεωργία: Εγώ; Για μένα μιλάς; Εγώ να ξέρεις πως ό,τι ανεβάζω ταγκάρω και τις εταιρείες. Αυτά που λες αν δεν στέκουν, καλό είναι να μην τα λες.

Χριστίνα: Αν κοιμάσαι, ξύπνα λίγο! Έχεις πάρει έναν υπνάκο.

Και τότε τις διέκοψε η Κατερίνα Καραβάτου, ώστε να προχωρήσουν στην κριτική επιτροπή.

Δείτε επίσης: «Πιστεύω ότι κάνει bullying σε κάποια κορίτσια» - Η αποκάλυψη του Περικλή Κονδυλάτου για τη Σοφία Χατζηπαντελή στο My Style Rocks