Φάρμα: Αυτός είναι ο πρώτος μονομάχος της εβδομάδας

Η πρόταση που του έγινε για τον τελικό αγώνα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φάρμα: Αυτός είναι ο πρώτος μονομάχος της εβδομάδας

Άλλο ένα επεισόδιο της Φάρμας έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Δευτέρας 16/10 μετά από μία δοκιμασία ασυλίας. Οι μπλε και οι πράσινοι τα έδωσαν όλα, κόβοντας κορμούς δέντρων για τη νίκη, ωστόσο μόνο μία κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να κερδίσει.

Ο λόγος για τους πράσινους, οι οποίοι πήραν τα πάνω τους και για λίγο θα μείνουν ήσυχοι. Οι μπλε από την άλλη πλευρά, αφού έχασαν, συγκεντρώθηκαν στον αχυρώνα για να ακούσουν από τον αρχηγό το όνομα του πρώτου μονομάχου.

Δείτε επίσης: «Μου θύμισε γίδι με κοτσιδάκια» - Στήθηκε πανηγύρι στο twitter για τον Νίκο Παρλάντζα

Ο πρώτος μονομάχος για αυτή την εβδομάδα στη Φάρμα

Αφού συζητήθηκαν κάποια προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί, λοιπόν, αποφασίστηκε πως ο Σπύρος θα πρέπει να παλέψει σε δύο ημέρες, για να κρατήσει τη θέση του στο παιχνίδι. Η Έλενα τα έχει βάλει μαζί του, γιατί θεωρεί πως εκείνος προσπαθεί να την διώξει από το ριάλιτι, ωστόσο μετά το συμβούλιο τον προκάλεσε να τη διαλέξει ως αντίπαλο, με εκείνον να τονίζει πως δεν πρόκειται να παίξει το παιχνίδι της και να το κάνει προσωπικό.

Το πρώτο ζευγάρι στο reality είναι γεγονός!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, το οποίο παρουσίασε στη σημερινή εκπομπή 6/10, "Super Κατερίνα" του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, δημιουργήθηκε το πρώτο ζευγάρι του reality επιβίωσης "Φάρμα".

Η Νάσια και ο Σπύρος είναι δύο παιδιά, τα οποία ήδη από το πρώτο αγώνισμα του παιχνιδιού τους έχουμε δει να έρχονται πολύ κοντά. Η Νάσια στο χθεσινό επεισόδιο, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου (δείτε εδώ τα highlights του επεισοδίου), τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και ο Σπύρος φαίνεται να την κρατούσε αγκαλιά στο αυτοκίνητο μέχρι να πάνε στο ιατρείο.

Όπως, είπε ο δημοσιογράφος «είναι το πρώτο ζευγάρι της Φάρμας. Έχουν έρθει πολύ κοντά». Φαίνεται, πως ο Σπύρος είναι πολύ προστατευτικός και στοργικός στη σύντροφό του. «Είναι μία σχέση που έχει αρχίσει να δημιουργείται, να καλλιεργείται, να εκκολάπτεται».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: