Φάρμα: «Μου θύμισε γίδι με κοτσιδάκια» - Στήθηκε πανηγύρι στο twitter για τον Νίκο Παρλάντζα

Η αλλαγή στην εμφάνισή του προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φάρμα: «Μου θύμισε γίδι με κοτσιδάκια» - Στήθηκε πανηγύρι στο twitter για τον Νίκο Παρλάντζα

Το πρώτο επεισόδιο της Φάρμας για αυτή την εβδομάδα, ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 16/10. Από τα πρώτα λεπτά προβλήθηκε το γράμμα της Μαρίας, της παίκτριας της πράσινης ομάδας που αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο (δείτε εδώ το highlights), μέσα από το οποίο ορίστηκε και ο νέος αρχηγός τους.

Η ίδια φεύγοντας έβγαλε από την "θρόνο" του τον Νικόλα και όρισε στη θέση του τον Άλκη Λαδά, κάτι που δεν περίμενε κανείς, ούτε και ο ίδιος. Παρόλα αυτά, επισήμανε στους συμπαίκτες του πως θα βάλει τα δυνατά του ώστε οι πράσινοι να μη χρειαστεί να διαλέξουν ξανά μονομάχο προς αποχώρηση, αλλά και να βοηθήσει στην αρμονική συμβίωση στο σπίτι.

Χαμός στο twitter με τη νέα εμφάνιση του Νίκου Παρλάντζα στη Φάρμα

Πέρα, από όσα συμβαίνουν σε αυτή την ομάδα, το ενδιαφέρον του κοινού, για άλλη μία φορά, τράβηξε ο Νίκος Παρλάντζας, ο οποίος άλλαξε το look του και περίμενε να "κόψει" αντιδράσεις.

Μετά τον χαμό που ακολούθησε στο twitter, ξεκίνησε ο αγώνας της πρώτης ασυλίας, τον οποίο κέρδισε η πράσινη ομάδα τελικά, δίνοντας στους παίκτες της μία ανάσα.

Η φωτογραφία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου από τα γυρίσματα με τον γιο του

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αυτή τη σεζόν δοκιμάζεται ως παρουσιαστής του νέου ριάλιτι του STAR, Φάρμα, γεγονός που σημαίνει πως περνά στο χωριό όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα, μεγάλο μέρος του χρόνου του. Ο γιος που έχει αποκτήσει με την Χρύσα Μιχαλοπούλου (δείτε εδώ το σώμα της ένα χρόνο μετά τη γέννα) είναι πάντα η προτεραιότητά του.

Για να μη χάνει, λοιπόν, καμία στιγμή μαζί του, σε πολλά από τα γυρίσματα τον έχει στο πλευρό του. Την Δευτέρα 16/10, μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου τον έχει στην αγκαλιά του όσο οι κάμερες δεν γράφουν. «My Love», έγραψε χαρακτηριστικά και οι ακόλουθοί του "έλιωσαν".

Κουτσόπουλος γιος Φάρμα