Φάρμα highlights 12/10: Το πρώτο ζευγάρι του reality, η ανακοίνωση του Κουτσόπουλου και η αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα highlights 12/10: Το πρώτο ζευγάρι του reality, η ανακοίνωση του Κουτσόπουλου και η αποχώρηση

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό 12/10 επεισόδιο της Φάρμας που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του STAR. Μεταξύ άλλων, αποκαλύφθηκε το πρώτο ζευγάρι, έγινε μια ανακοίνωση, ενώ είχαμε και μια αποχώρηση.

Αναλυτικά τα 12/10 highlights της Φάρμας

«Ηλίθιος είσαι; Τραβάνε οι κάμερες ρε» - Το πρώτο ζευγάρι αποκαλύφθηκε μέσα από γκάφα

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει λόγος, πως έχει δημιουργηθεί το πρώτο ζευγάρι στο ριάλιτι και αν υποθέσουμε έστω, πως δε μιλάμε για επίσημο ζευγάρι, τότε μιλάμε για ανοιχτό φλερτ μεταξύ δύο παικτών.

Ο λόγος για τη Νάσια και τον Σπύρο με τους δύο να ανταλλάσσουν βλέμματα ''φωτιά'. Η Νάσια από τη μεριά της μάλιστα καρφώθηκε στο ατύχημά της, καθώς ήθελε να έχει στο πλευρό της μόνο τον Σπύρο.

Την Πέμπτη (12/10), στο αχυρώνα είχαμε και τα πειστήρια. Πιο αναλυτικά, ο παρακάτω διάλογος του Σπύρου με τη Νάσια μας άφησε να καταλάβουμε πολλά...

Σ: Το βράδυ εγώ λέω να το βάλεις το ναρθηκάκι, μη γίνει κανένα έτσι στον ύπνο σου και δεν το πάρεις χαμπάρι. Να το προστατέψεις, ειδικά το βράδυ, που εσύ κοιμάσαι λίγο περίεργα

Ν: Που το ξέρεις εσύ;

Σ: Άμα δεν το ξέρω εγώ, ποιος θα το ξέρει;

Σ: Ηλίθιος είσαι; Τραβάνε οι κάμερες ρε...

Ανατροπή με την ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου - Η απόφαση της παραγωγής

Μετά τους τελευταίους τραυματισμούς (δείτε εδώ τον πιο σοβαρό) και την επική ατάκα, που κυκλοφόρησε στο twitter, πως η Φάρμα έχει γίνει ''πτέρυγα του ΚΑΤ'' η παραγωγή πήρε μία απόφαση, που ανακοινώθηκε την Πέμπτη (12/10).

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συγκέντρωσε τους παίκτες στον αχυρώνα και τους τόνισε, πως δε γίνεται να παραμένουν παίκτες χωρίς να μάχονται και να προσφέρουν βοήθεια στο σπίτι. Έτσι λοιπόν, ο κάθε τραυματίας θα έχει στη διάθεση του ημερολογιακά μία εβδομάδα για να αναρρώσει, αλλιώς θα αποχωρεί.

Η Ρούλα Γιαννιώτη από τη μεριά της, σε προσωπική συνέντευξη τόνισε, πως δεν θεωρεί δίκαιη την απόφαση αυτή, ούσα τραυματίας, ωστόσο δε μπορεί να κάνει και διαφορετικά.

Αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια - Η παίκτρια που αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι

Στο τέλος παρακολουθήσαμε τη μονομαχία ανάμεσα στη Μαρία και στην Αντωνία.

Οι δύο γυναίκες έδωσαν όλες τις δυνάμεις τους στα αγωνίσματα, που διεξήχθησαν στον αχυρώνα με την κοπέλα, που εν τέλει δεν τα κατάφερε να είναι η 32χρονη Μαρία, η οποία αφενός στεναχωρήθηκε, αφετέρου επιστρέφει πίσω στα παιδιά της.