Fame Story highlights (16/10): Εκτός παιχνιδιού 6 παίκτες - Δεν έχει τέλος η κόντρα Χριστίνας & Αλεξάνδρας Κατσαϊτη

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Fame Story highlights (16/10): Εκτός παιχνιδιού 6 παίκτες - Δεν έχει τέλος η κόντρα Χριστίνας & Αλεξάνδρας Κατσαϊτη

Το βράδυ της Δευτέρας (16/10) παρακολουθήσαμε ένα νέο επεισόδιο στο Fame Story με τα πράγματα στην ακαδημία να έχουν αλλάξει, καθώς υπήρξαν ελλείψεις. Στη συνέχεια, εκτός από τα μαθήματα είδαμε την Χριστιάνα να παίρνει θέση για το περιστατικό με την Κατσαϊτη.

Τα highlights από το χθεσινοβραδινό (16/10) επεισόδιο στο Fame Story

Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν για να κάνουν τον απολογισμό τους μαζί με την Ηρώ, ωστόσο έμειναν οι μισοί. 6 παίκτες βρέθηκαν ξαφνικά εκτός. Δεν αποχώρησε κανείς άλλος, όμως ορισμένοι άρχισαν να μην αισθάνονται πολύ καλά, εμφάνισαν μερικά συμπτώματα και στη συνέχεια διαγνώστηκαν με κορωνοϊό. Έτσι, μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο για καραντίνα, ενώ αναμένεται να φανεί εάν και κάποιος από τους υπόλοιπους παίκτες θα εμφανίσει συμπτώματα.

Δεν έχασε, βέβαια, κανένας από τους 6 το μάθημα, αφού βγήκαν σε ζωντανή σύνδεση με κάμερα για να ακούσουν όλα τα σχόλια, αλλά και την ανάθεση των νέων κομματιών που θα ερμηνεύσουν στο επόμενο live. Μαζί με τα τραγούδια, όμως, ενημερώθηκαν και για τους δύο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση. Ο λόγος για την Άννα, η οποία δεν άκουσε πολύ καλά λόγια, αλλά και ο Γιάννης Στεφανίδης, από τον οποίο οι κριτές περιμένουν πολλά.

Tα σχόλια του Γιάννη για συμπαίκτες του

Ο Γιάννης είναι μία έντονη προσωπικότητα σε ό,τι αφορά τα σχόλια, που κάνει για τους συμπαίκτες του μέσα στο σπίτι και έτσι αυτή τη φορά, που έλειψαν άτομα από την ακαδημία ξεκίνησε να μιλάει για τον Στράτο και τον Δημήτρη Σ.

Οι νέες δηλώσεις της Χριστίνας για το επεισόδιο με την Κατσαϊτη

Στο προηγούμενο live του Fame Story είδαμε την καταγγελία της Χριστίνα απέναντι στην καθηγήτρια της Αλεξάνδρα Κατσαϊτη με την παίκτρια να σχολιάζει την Δευτέρα, όσα προηγήθηκαν με ένα εμφανές αίσθημα δικαίωσης.