Survivor 2024: Τρεις άντρες και μια γυναίκα - Οι 4 επώνυμοι για την ομάδα των All Star

Εσείς ποιους θέλετε από αυτούς και ποιους όχι;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 2024: Τρεις άντρες και μια γυναίκα - Οι 4 επώνυμοι για την ομάδα των All Star

Μπορεί πλέον την prime time του ΣΚΑΙ, έστω και για δυο ημέρες την εβδομάδα να την έχει καταλάβει το νέο ριάλιτι επιβίωσης του Ατζούν, I'm a Celebrity Get me out of here, όμως... αυτό θα διαρκέσει κοντά δυο μήνες. Μετά; Μετά ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζεται να επαναφέρει μια νέα εκδοχή του Survivor, στην οποία θα συμμετέχουν και παλιοί All Star παίκτες!

Ποιοι θα είναι αυτοί; Το Youweekly.gr γνωρίζει 4 ονόματα, τα οποία ετοιμάζεται να πλησιάσει η παραγωγή της επόμενες ημέρες και με μια δελεαστική πρόταση - ξεχωριστή στον καθένα - κάποιοι σίγουρα θα μπορούσαν να πουν το μεγάλο «ναι».

Οι επώνυμοι που διεκδικεί ο Ατζούν για το νέο Survivor

Γιώργος Αγγελόπουλος

Αγγελόπουλος Survivor
03-07-2017 Ελ. Βενιζέλος.Survivor.Άφιξη της τετράδας του ημιτελικού

Ξεκινάμε με το μεγάλο όνομα του Survivor, τον νικητή της πρώτης σεζόν που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό κι ακόμα τον λατρεύουν! Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, παντρεύτηκε την επίσης πρώην παίκτρια του ριάλιτι, Δήμητρα Βαμβακούση και περιμένουν και το πρώτο τους παιδάκι. Αυτός ο λόγος είναι αρκετός για να μας κάνει να πιστεύουμε πως ο Ντάνος δεν θα δεχτεί να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Βέβαια, από την προηγούμενη σεζόν το αίτημά του ήταν πως αν ποτέ συμμετέχει ξανά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα ήθελε να μην είναι παίκτης αλλά... συμπαρουσιαστής. Λέτε να του κάνει την χάρη η παραγωγή; Αν ναι τότε θα μπορούσε να πάρει και την Δήμητρα και το παιδί μαζί... Κάπως έτσι μόνο ίσως υπάρχουν πιθανότητες.

Στάθης Σχίζας

Survivor Στάθης Σχίζας
Νικητής το 2022

Επίσης, νικητής του παιχνιδιού, που στην All Star εκδοχή του ριάλιτι έφυγε στα μισά και για την ανθρωποφαγία που υπήρχε στο νησί αλλά και για προσωπικούς λόγους. Λίγους μήνες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, μάλιστα, χώρισε. Σε λίγες ημέρες ανοίγει μαγαζί στο Κολωνάκι οπότε... αν του γίνει μια καλή οικονομική πρόταση - κατά την γνώμη μας - θα μπορούσε να πει το ναι. Δεν είναι κι εντελώς αρνητικός αλλά... μόνο με μια πολύ καλή πρόταση θα πήγαινε στο νησί ξανά.

Τζέιμς Καφετζής

Survivor Τζέιμς Καφετζής
15-04-2021 Ελ. Βενιζέλος. Άφιξη από Άγιο Δομίνικο

Αποχώρησε από το παιχνίδι και μετά για μήνες - μην πούμε χρόνια - αντάλλαζε εξώδικα με την παραγωγή του Ατζούν. Τώρα, όμως, τα πράγματα φαίνεται πως έχουν ηρεμήσει και... γιατί όχι ξανά στον Άγιο Δομίνικο; Δεν δίνουμε πολλές πιθανότητες αλλά ποτέ δεν ξέρεις κιόλας...

Κατερίνα Δαλάκα

κατερίνα Δαλάκα Survivor
03/01/2023

Αποβλήθηκε από το Survivor All Star γιατί έλεγαν ότι πήγε κόντρα σε κάποιους συγκεκριμένους κανονισμούς. Μήνες μετά βέβαια αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον Τούρκο παραγωγό πως όλα ήταν μια παρεξήγηση... Παρά τα όσα συνέβησαν, λοιπόν, στον προηγούμενο κύκλο η σχέση της με την παραγωγή και τον ίδιον τον Ατζούν είναι άψογη και... σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον κι από τις δυο πλευρές!