Fame Story 18/10: «Είναι χυδαία...» - Ενοχλημένοι ο Ντάνιελ και ο Γιάννης με την ιδέα της Αριστέας

Δείτε τα σχόλια στο Twitter

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Fame Story 18/10: «Είναι χυδαία...» - Ενοχλημένοι ο Ντάνιελ και ο Γιάννης με την ιδέα της Αριστέας

Με ένταση ξεκίνησε ακόμη ένα επεισόδιο του Fame Story το βράδυ της Τετάρτης 18/10. Τη μουσική ακαδημία επισκέφτηκε αρχικά η Μάρια Σολωμού η οποία ειναι και καθηγήτρια των παικτών, προκειμένου να σχολιάσει την πρόοδο τους αλλά και παραδώσει το καθιερωμένο της μάθημα.

Η ενόχληση του Ντάνιελ και του Γιάννη με την Αριστέα

Αυτή τη φορα, στο στόχαστρο μπήκε η Αριστέα, η οποία στην πρόβα του κομματιού της, ήθελε να υποδηθεί μια επιτυχημένη επιχειρηματία και μάλιστα έβαλε τους άντρες να γονατίσουν μπροστά της. Η ιδέα της αυτή, ωστόσο, δεν φαίνεται να άρεσε και πάρα πολύ σε μερικούς από τους συμπαίκτες της.

Δείτε επίσης: Τι πραγματικά συνέβη στα παρασκήνια με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και τη Χριστίνα - Ολόκληρο το βίντεο με τον καβγά

Όταν λοιπον ξεκίνησε να τραγουδάει, ο Ντάνιελ και ο Γιάννης σχολίασαν αρνητικά τις κινήσεις της. «Δεν έχω ξαναδεί χειρότερο άνθρωπο στη ζωή μου. Είναι χυδαία.» είπαν οι δύο παίκτες η οποία φαίνεται πως ενοχλήθηκαν αρκετά.

Τα αρνητικά σχόλια στο Twitter

Φυσικά οι χρήστες του Twitter δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη την ιδέα της Αριστέας, η οποία γενικότερα δεν φαίνεται να είναι αρκετά συμπαθής.