Fame Story: Τι πραγματικά συνέβη στα παρασκήνια με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και τη Χριστίνα - Ολόκληρο το βίντεο με τον καβγά

Ποια λέει ψέματα;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Στο 3ο Live του Fame Story η Χριστίνα ανέβηκε στη σκηνή και προχώρησε σε μία καταγγελία κατά της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη, επισημαίνοντας πως της ζήτησε να αλλάξει τελευταία στιγμή τα ρούχα που θα φορούσε στην εμφάνισή της, κάνοντας λόγο για βίαιη συμπεριφορά μάλιστα (δείτε εδώ όσα εξομολογήθηκε).

Η στυλίστρια την διέψευσε στον αέρα, ωστόσο η παραγωγή δεν προχώρησε σε καμία κίνηση μέχρι να παιχτεί ολόκληρο το βίντεο με τον τσακωμό τους. Το βίντεο, λοιπόν, αυτό προβλήθηκε την Τετάρτη 18/10 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα.

Τι πραγματικά δείχνει το βίντεο με τον τσακωμό της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη και της Χριστίνας στο Fame Story

Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πως η διαγωνιζόμενη δεν φοράει το δικό της ρούχο, όμως δεν φαίνεται καμία βίαιη κίνηση από την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη προς εκείνη. Ακούγεται μονάχα η Χριστίνα, η οποία φώναζε για το γεγονός πως της τράβηξε το ρούχο για να το βγάλει από πάνω της, απαιτώντας της να της ζητήσει συγγνώμη. Εκείνη απορούσε για ποιο λόγο έχει υψώσει τον τόνο της φωνής της και της ανέφερε πως δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά της.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης, μετά την προβολή του βίντεο, δήλωσε πως η παίκτρια είχε πάρει το φόρεμα μίας άλλης παίκτριας και μόλις είδε την κάμερα άλλαξε τον τόνο της φωνής της, λέγοντας πως είναι πιεσμένη και δεν αισθανόταν ωραία με την κίνηση της στυλίστριας, με τους υπόλοιπους στο πάνελ να διαφωνούν, λέγοντας πως δεν άλλαξε καθόλου ο τρόπος της συμπεριφοράς της.