I'm celebrity get me out of here highlights 18/10: Η είσοδος του Σαμαρά, ο έρωτας της Βόντος και το νοσοκομείο

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
I'm celebrity get me out of here highlights 18/10: Η είσοδος του Σαμαρά, ο έρωτας της Βόντος και το νοσοκομείο

Ακόμη ένα επεισόδιο I'm a celebrity get me out of here παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 18/10 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και έχουμε όλες τις σκηνές που σχολιάστηκαν.

Αναλυτικά τα 18/10 highlights του I'm a celebrity get me out of here

«Ζαλίζομαι, γιατρό, δεν μπορώ...» - Στο νοσοκομείο με φορείο μετά από άσχημο τραυματισμό ο Βαμβακούλας

O Γιώργος Λιανός μαζί με την Καλομοίρα ανακοίνωσαν την δοκιμασία από την οποία θα περάσουν οι παίκτες αυτή τη φορά. Πρόκειται για έναν αγώνα μπάσκετ, λίγο διαφορετικό.

Οι παίκτες των δύο ομάδων θα κρέμονται σε σχοινιά και θα στοχεύουν για να βάλουν καλάθι σε "τρελό" υψόμετρο. Πριν ξεκινήσουν, όμως, έγιναν κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις. Αρχικά, οι κίτρινοι απέκτησαν νέο αρχηγό. Τον Γιώργο Χειμωνέτο, ύστερα από απόφαση του Βαμβακούλα.

Και αφού συγκεντρώθηκαν μπροστά στους παρουσιαστές για να ακούσουν τι τους περιμένει, πληροφορήθηκαν πως η Emilia Vodos βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς έχει μαζέψει υγρό το γόνατό της, όμως οι γιατροί είναι αισιόδοξοι πως θα μπορέσει να επιστρέψει στο παιχνίδι από μέρα σε μέρα.

Δείτε επίσης: Δεν ισχύουν οι λόγοι υγείας και όσα έχουν γραφθεί - Ο πραγματικός λόγος αποχώρησης της Αλεξανδράκη από το ''I'm a Celebrity Get Me Out of Here''

Με στραφταλιζέ μπλουζάκι και τον σκύλο του αγκαλιά - Η είσοδος του Τρύφωνα Σαμαρά και οι αντιδράσεις των παικτών

Στις καλύβες τους τους περίμενε ένα κουτί που έκρυβε μέσα τον νέο παίκτη του ριάλιτι. Ο λόγος για τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος ήρθε για να καλύψει τα κενά της Δήμητρας Αλεξανδράκη και του Σταμάτη Γαρδέλη.

Εμφανίστηκε με ένα ασημί μπλουζάκι γεμάτο στρας, αγκαλιά με τον αγαπημένο του σκύλο. Φυσικά, όλοι τον υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό. Η δική του η χαρά, βέβαια, χάθηκε μόλις πέρασε τη νύχτα του στον Άγιο Δομίνικο σε ένα σανίδι, αφού όπως δήλωσε πόνεσε όλο του το κορμί.

Επέστρεψε ερωτευμένη από το νοσοκομείο η Vodos - Οι πρώτοι τσακωμοί μετά την άφιξη του Σαμαρά

Μετά τη δοκιμασία που οδήγησε τον Νίκο Βαμβακούλα στο νοσοκομείο οι παίκτες βρέθηκαν σε μία νέα, κατά την οποία έπρεπε να ρίχνουν σε σωλήνες ό,τι τους πετούσε η παραγωγή, είτε αυτό ήταν παγάκια είτε ρύζι είτε ταραντούλες. Όπως φαντάζεστε τα ουρλιαχτά ήταν πολλά. Παρόλα αυτά, κατάφεραν να συγκεντρώσουν έτσι 7.100 ευρώ ακόμη για φιλανθρωπικό σκοπό, αγγίζοντας τις 12.100 ευρώ.

Μετά τη δοκιμασία οι παίκτες επέστρεψαν στο δάσος, μαζί τους και η Emilia Vodos, η οποία είχε θέμα με το γόνατό της και βρισκόταν στο νοσοκομείο. Η ίδια γύρισε ενθουσιασμένη, καθώς φαίνεται πως η ομορφιά του γιατρού της την γιάτρεψε για τα καλά.

Όσο εκείνη μιλούσε για τους όμορφους άντρες του Άγιου Δομίνικου, η Ιωάννα Λίλη παραπονιόταν για τα ρούχα που της κλέβει ο Βαμβακούλας. «Μέχρι να φύγουμε θα μας πάρει και τους στηθόδεσμους», είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια ακολούθησε ένας μικρός τσακωμός για μερικές... καμένες πατάτες.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς σίγουρα έπαιξε τον ρόλο του στον καβγά, αλλά δεν έμεινε για πολύ να το συζητάει με τους συμπαίκτες του, αφού ξεκίνησε η δοκιμασία του, μαζί με την Ραχήλ Μακρή (δείτε εδώ όσα πρέπει να ξέρετε για την εκκεντρική πολιτικό που μας γλεντάει).