Fame Story highlights 18/10: Η ένταση και το ξεκαθάρισμα για τον πρώτο έρωτα στην Ακαδημία

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Fame Story highlights 18/10: Η ένταση και το ξεκαθάρισμα για τον πρώτο έρωτα στην Ακαδημία

Το βράδυ της Τετάρτης 18/10 παρακολουθήσαμε ένα νέο επεισόδιο στο Fame Story με έναν νέο έρωτα να έχει φουντώσει ανάμεσα σε δυο μαθητές της Ακαδημίας.

«Είναι χυδαία...» - Ενοχλημένοι ο Ντάνιελ και ο Γιάννης με την ιδέα της Αριστέας

Με ένταση ξεκίνησε το επεισόδιο. Τη μουσική ακαδημία επισκέφτηκε αρχικά η Μάρια Σολωμού η οποία ειναι και καθηγήτρια των παικτών, προκειμένου να σχολιάσει την πρόοδο τους αλλά και παραδώσει το καθιερωμένο της μάθημα.

Αυτή τη φορα, στο στόχαστρο μπήκε η Αριστέα, η οποία στην πρόβα του κομματιού της, ήθελε να υποδυθεί μια επιτυχημένη επιχειρηματία και μάλιστα έβαλε τους άντρες να γονατίσουν μπροστά της. Η ιδέα της αυτή, ωστόσο, δεν φαίνεται να άρεσε και πάρα πολύ σε μερικούς από τους συμπαίκτες της.

Δείτε επίσης: Τι πραγματικά συνέβη στα παρασκήνια με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και τη Χριστίνα - Ολόκληρο το βίντεο με τον καβγά

Όταν λοιπον ξεκίνησε να τραγουδάει, ο Ντάνιελ και ο Γιάννης σχολίασαν αρνητικά τις κινήσεις της. «Δεν έχω ξαναδεί χειρότερο άνθρωπο στη ζωή μου. Είναι χυδαία.» είπαν οι δύο παίκτες η οποία φαίνεται πως ενοχλήθηκαν αρκετά.

«Δεν είναι αστείο, σοβαρά...» - Η Μαίρη απαντά στις φήμες για τη σχέση της με τον Γιάννη

Την ώρα που η Μαρία Τσαβαλιά έκανε πρόβα το τραγούδι που της ανατέθηκε για το 4ο live, μπήκε στο στούντιο ο Γιάννης, αποφασισμένος να τη βοηθήσει να μπει στο νόημα των στίχων, κάτι που τους έφερε αρκετά κοντά.

Σε συζήτηση που είχε με την Andrew και την Αριστέα, η οποίες την ρώτησαν αν υπάρχει κάτι μεταξύ τους, με αφρομή το περιστατικό αυτό, η Μαίρη ενοχλημένη απάντησε, προκειμένου να μην δώσει αφορμές για περισσότερα σχόλια.

«Αρχικά αυτό τώρα πως έχει προκύψει δεν έχω καταλάβει. Θα αρχίσω να εκνευρίζομαι. Δεν είναι αστείο, σοβαρά. Το να έρθεις κοντά με έναν άνθρωπο και να βοηθήσεις σε έναν στίχο δεν ειναι κάτι. Δεν ξέρω γιατί το μπλέκουμε πάντα με κάτι άλλο.» ανέφερε

«Σαν άνθρωποι που έχουμε κάνει δυο συζητήσεις όντως έχω δει κάποια πράγματα που είναι ωραία. Δεν θα τον έβλεπα έτσι. δεν μου αρέσει αρχικά. Δεν μου αρέσει ο χαρακτήρας του. Η πρώτη στιγμή που ήρθαμε λίγο πιο κοντά είναι η στιγμή που κατάλαβα τη φάση του. Είναι λίγο εγωκεντρικός και ξεροκέφαλος. Θέλει ξεκλείδωμα, δεν θα κάτσω να ασχοληθώ.έχουμε βρει έναν κώδικα επεικοινωνίας. Αν ήθελα να κάνω κάτι σοβαρά δεν θα το έκανα έδω.» κατεληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι αντιδράσεις στο twitter για το φλερτ σε διπλό ταμπλό του Γιάννη Στεφανίδη στο Fame Story