My Style Rocks: «Να σε ρωτήσω τι της...» - Η παρατήρηση του Στέλιου Κουδουνάρη σε Αμάντα και Γεωργία

Πως δικαιολογήθηκαν οι παίκτριες

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Να σε ρωτήσω τι της...» - Η παρατήρηση του Στέλιου Κουδουνάρη σε Αμάντα και Γεωργία

Ένα ακόμη επεισόδιο My Style Rocks παρακολυοθήσαμε το απόγευμα της Πέμπτης 19/10, με τις ανατροπές αλλά και τα ευτράπελα να συνεχίζονται στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ. Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Κουδουνάρης, παρατήρησε ότι την ώρα που η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε την κριτικής της σε παίκτρια, η Γεωργία και η Αμάντα συνομιλούσαν μέσω του πίνακα βαθμολογίας.

Η παρατήρηση του Στέλιου Κουδουνάρη σε Αμάντα και Γεωργία

Ο Κύπριος κριτής διέκοψε τη Σοφία Χατζηπαντελή και απευθύνθηκε στις παίκτριες: «Να σε ρωτήσω τι της έγραψες;».

Δείτε επισής: My Style Rocks: «Έχεις πρόβλημα;» - Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης

Τα κορίτσια ξαφνιάστηκαν και άρχισαν να δικαιολογούνται μπερεύοντας τα λόγια τους. Ανέφεραν ότι απλά έγραφαν την σκέψη τους για να μην την ξεχάσουν αργότερα, αλλά όταν κατάλαβαν ότι δεν είναι σωστό το σταμάτησαν.

Ο Δημήτρης Σκουλός μπήκε στην κουβέντα λέγοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έχει γίνει το συγκεκριμένο περιστατικό.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η δημόσια συγγνώμη της Χριστιάννας στην Αμάντα στο My Style Rocks

Στο προηγούμενο επεισόδιο είχε "επιτεθεί" ουσιαστικά στην Αμάντα, γι' αυτό και θέλησε αυτή τη φορά να της ζητήσει συγγνώμη για τα σχόλιά της, ώστε να μπει ένα τέλος στην παρεξήγηση ανάμεσά τους και το θέμα να λήξει πια.

«Θέλω να πω συγγνώμη, γιατί είναι μια απότομη κουβέντα που είπα και δεν έπρεπε η άποψή μου να είναι τόσο ασπρόμαυρη σε κάποια θέματα. Όταν ήρθα σε αυτό το παιχνίδι, δεν είχα σκεφτεί ότι δεν θα μπορώ να αγοράσω ρούχα που είναι στο επίπεδο που θα ήθελα να αγοράσω, γιατί στην πραγματική μου ζωή συνήθως δεν θα τα αγόραζα. Αγοράζω ρούχα κάθε σεζόν και αγοράζω 5 κομμάτια που έχουν την αξία που θέλω και τα κρατάω για πάρα πολλά χρόνια. Αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, δεν μπορώ να το κάνω αυτό», είπε χαρακτηριστικά.