My Style Rocks: «Έχεις πρόβλημα;» - Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης

Πολλές οι εντάσεις στο παιχνίδι σήμερα (19/10)

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Έχεις πρόβλημα;» - Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης

Πρωταγωνίστριες του σημερινού (19/10) επεισοδίου του My Style Rocks ήταν η Γεωργία και η Χριστίνα. Η Χριστίνα αρχικά γιατί ήρθε σε μία μικρή αντιπαράθεση με την Ντένη, με την ίδια λέει πως δεν έχουν καμία επαφή μεταξύ τους, ωστόσο έκανε λόγο για μαλλιοτραβήγματα στα παρασκήνια.

«Για να δούμε τώρα τι σκέφτηκε ο εγκέφαλος της Χριστίνας και σου έβαλε 2», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου, παρατηρώντας πως ήταν από τις λίγες παίκτριες που έβαλαν αυτή τη βαθμολογία, με τη Ντένη να απαντά με χιούμορ: «Ποιος εγκέφαλος;».

Και αφού η Χριστίνα έκανε τα σχόλιά της για το look της, δήλωσε: «Εγώ σε ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να σε σχολιάσω», κάνοντας το πάνελ να απορεί με την συμπεριφορά τους. Γι' αυτό, λοιπόν, η παρουσιάστρια ρώτησε τι συμβαίνει ανάμεσά τους και η Ντένη εξήγησε:

«Της αρέσει να μου μιλάει και να κάνουμε κουβέντα και, επειδή από πίσω δεν της μιλάω, γι’ αυτό μου βάζει και χαμηλούς βαθμούς, για να έχουμε μία συζήτηση. Γιατί να της μιλήσω; Δεν μου μιλάει ούτε αυτή. Δεν μιλάμε καθόλου στα παρασκήνια, τίποτα. Το πολύ-πολύ να της βάλω καμιά τρικλοποδιά να πέσει, να της τραβήξω λίγο το μαλλί... Τέτοια πράγματα».

Χαμός στο My Style Rocks με τη Γεωργία

Η Χριστίνα, ωστόσο, αργότερα "μπλέχτηκε" και με τη Γεωργία. «Σε μια παρουσίαση βιβλίου πάμε λίγο με πιο ήπιους τόνους. 'Επειδή έχει περάσει αρκετός καιρός εδώ μέσα, μήπως πρέπει όλες να προσπαθήσουμε λίγο παραπάνω;», της είπε συγκεκριμένα για το look της, εξηγώντας τον λόγο που έβαλε και σε εκείνη 2.

«Τι μου λες τώρα μωρέ Χριστίνα μου; Θες να με πεις safe τώρα;», της απάντησε η Γεωργία και η Χριστίνα συνέχισε: «Μα είναι βασικό, παντελόνι - σακάκι».

«Όχι και βασική..», αντέδρασε τότε η Γεωργία και η συμπαίκτριά της εκνευρίστηκε: «Κορίτσι μου γιατί βάζεις στο στόμα μου λόγια, που δεν ξεστόμισα ποτέ; Είσαι καλά;».

Το πρόβλημα, όμως, διογκώθηκε όταν η Γεωργία άκουσε τα σχόλια της επιτροπής. Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Κουδουνάρης (δείτε εδώ τη στιγμή που παίκτρια αποχώρησε έξαλλη και αποχώρησε και εκείνος από το πλατό) είπε: «Έχει αρκετό ενδιαφέρον ο τρόπος που έχεις φορέσει αυτά τα κομμάτια. Έχεις βάλει ένα παντελόνι που σε κολακεύει, ένα άτονο πουκάμισο που το έχεις φωτίσει. Μου αρέσει η παρουσία του μαύρου σε αυτή την εικόνα. Είμαστε σε ένα πολύ basic ύφος».

Η ίδια τότε δήλωσε: «Όταν πάω να φέρω κάτι μου λέτε να φέρω κάτι αρμονικό και σωστό. Πάντα βάζω την πινελιά μου. Όταν τη βάζω συνήθως δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Δεν καταλαβαίνω αυτό που είπε η Χριστίνα. Δεν θεωρώ ότι μένω στάσιμη».

«Πάντα με εντυπωσιάζει σε σένα όλες αυτές τις εβδομάδες, όταν θες κάτι να δικαιολογήσεις ξεκινάς "Είπατε εσείς, είπε ο κ. Σκουλός, είπε η Σοφία προχθές...". Και από αυτά που έχουμε πει, έχουμε πει κάτι άλλο για κάτι άλλο. Και μας πιάνεις στο στόμα σου για να χτίσεις ένα τοίχος προστασία σου. Δεν σου είπαμε να το πας basic ή να αλλάξεις χαρακτήρα, δεν σου είπαμε ποτέ να μην είσαι η Γεωργία. Αν έχεις καταλάβει αυτό έχεις πρόβλημα. Έχεις πρόβλημα; Ωραίο look, πολύ σωστά όλα αλλά όχι η Γεωργία που μας έχει δείξει ότι κάνει μια υπερβολή. Θέλω την υπερβολή της Γεωργίας, αλλά όχι να είναι άκυρη», ανέφερε τότε ο κριτής.