Φάρμα 19/10: Έντονος καβγάς ανάμεσα σε Γιαννακίδη και Μέξη - Τι έγινε τελικά με τα αβγά;

Η παρέμβαση του Κουτσόπουλου

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Φάρμα 19/10: Έντονος καβγάς ανάμεσα σε Γιαννακίδη και Μέξη - Τι έγινε τελικά με τα αβγά;

Ακόμα ένας καβγας εξελίχθηκε στο αποψινό 19/10 επεισόδιο της Φάρμας σχετικά με τα περιβόητα αυγά, ανάμεσα στους παίκτες της Πράσινης και της Γαλάζιας ομάδας. Η άτυπη συμφωνία που είχε γίνει ανάμεσα στους παίκτες είναι ότι η γαλάζια ομάδα θα δίνει στην αντίπαλη της αβγά σε αντάλλαγμα μερικά λίτρα γάλα (δείτε εδώ τα highlights 18/10)

Έντονος καβγάς ανάμεσα σε Γιαννακίδη και Μέξη

Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά ήταν ο Γιώργος Γιαννακίδης και ο Χρήστος Μέξης. Συγκεριμένα ο δεύτερος είχε πει ότι «αν πάρει η πράσινη ομάδα δυο παραπάνω αβγά θα τα σπάσει.» Για την εκφραση του αυτή, αναφέρθηκε στο συμβούλιο, ενώπιον του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο Γιώργος, κατηγορώντας τον, ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να πεινάνε και δεν πρέπει να πετιέται φαγητό.

Ο Χρήστος αρνήθηκε ότι είχε πει τη συγκεκριμένη φράση παρά το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες τον είχαν ακούσει. Έτσι ο καβγάς κορυφώθηκε μέχρι τη στιγμή που ο παρουσιαστής θέλησε να βάλει τέλος στην λεκτική διαμάχη καθώς ο ζήτημα άρχισε να παίρνει άλλη τροπή.

Δείτε εδώ το βίντεο:

H ένταση ανάμεσα στον Χρήστο και στον Γιώργο

Ωστόσο στο χθεσινό επεισόδιο 18/10 παρακολουθήσαμε άλλον έναν άγριο καβγά ανάμεσα στον Χρήστο και στον Γιώργο.

Ο Χρήστος αναφέρθηκε στον Γιώργο λέγοντας ότι δεν παίρνει θέση σε ότι συμβαίνει και μένει αμέτοχος. «Είστε αστείοι, Έλενα χθες έμαθες που είναι το κοτέτσι. Γιαννούλα βάλε τα αρχ@@α πάνω σου και πάρε θέση. Είσαι ο αρχηγός, βάλε μια ισορρπία.» ανέφερε αρχικά ο Χρήστος. Η φράση αυτή αποτέλεσε το έναυσμα ώστε να ξεσπάσει άγριος καυγάς ανάμεσα στους δύο παίκτες.

«Τι θες να σου απανήσω;» απάντησε εκνευρισμένος ο Γιώργος Γιαννούλας ενώ στη συνέχεια βγήκε εκτός ορίων με αποτέλεσμα οι συμπαίκτες του τον συγκράτησαν για να μην ορμήσει στον Χρήστο.

Δείτε εδώ το βίντεο: