I'm a celebrity get me out of here: Δυνατό deal - Το πενταψήφιο ποσό που πήρε το σκυλί του Σαμαρά για να συμμετέχει

Μόνος κερδισμένος βγήκε ο Τρύφωνας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
I'm a celebrity get me out of here: Δυνατό deal - Το πενταψήφιο ποσό που πήρε το σκυλί του Σαμαρά για να συμμετέχει

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο και κατευθείαν ξεκίνησε τα γυρίσματα για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι I'm celebrity get me out of here. Στο παιχνίδι ωστόσο δεν πήγε μόνος του, αλλά και με το σκυλάκι του που έχει σαν παιδί του, την Amazing Νικόλ.

Στην εκπομπή λοιπόν, Πρωινό ΣουΣου σήμερα Παρασκευή 20/10, πρόβαλλαν ρεπορτάζ με τα χρήματα που παίρνουν ορισμένοι από τους παίκτες από την παραγωγή της Ατζούν Μίντια.

Πόσα χρήματα παίρνει ο σκύλος του Σαμαρά για το I'm celebrity get me out of here

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Σαράντο, η Ραχήλ Μακρή για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι - όσο κράτησε - έλαβε 24.000 ευρώ (δείτε εδώ την αποχώρηση της). Από την άλλη, η Αγγελική Ηλιάδη λαμβάνει 8.000 ευρώ την εβδομάδα, ο Πάνος Καλίδης 6.000 ευρώ την εβδομάδα.

Ο σκύλος ωστόσο του Τρύφωνα Σαμαρά για όσο μείνει με τον "πατέρα" της στον Άγιο Δομίνικο, πήρε 5.000 ευρώ εφάπαξ.

Αναλυτικά τα 19/10 highlights του I’m a Celebrity get me out of here

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ηλιάδη - Άγριοι τσακωμοί σε πράσινους & κίτρινους

Από τα πρώτα λεπτά, η αγωνία χτύπησε κόκκινο, αφού η Μαρία Καλάβρια και η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκαν στον αέρα. Η τραγουδίστρια, ωστόσο, δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί και με κλάματα φώναζε στην ομάδα της παραγωγής να την κατεβάσουν.

«Κατεβάστε με ζαλίζομαι, κατεβάστε με», έλεγε ξανά και ξανά.

Και αφού η δοκιμασία αυτή ολοκληρώθηκε εν τέλει, στο δάσος όπου μένουν οι παίκτες έγινε ο κακός χαμός.

«Παιδιά, ο Τάσος για τα δικά μου δεδομένα είναι πιο ικανός από εσάς και μην με παρεξηγείτε. Από θέμα του ότι είναι αδυνατούλης και είναι πάρα πολύ γρήγορος. Είναι και εύστοχος, δεν είναι θέμα. Αν ήταν μόνο θέμα δύναμης, σίγουρα θα έλεγα να (σ.σ. τον Νίκο Αναδιώτη)», είπε αρχικά η Μαρία Καλάβρια, με τον Μπο να της απαντά: «Και τι να κάνουμε; Να τα παρατήσουμε, να τον βγάλουμε νικητή, να πάρει το έπαθλο και να φύγουμε όλοι;».

«Τι να κάνουμε δηλαδή; Να μην παίξουμε καθόλου;», ρώτησε με τη σειρά του και ο Νίκος Βαμβακούλας. «Μ’ αρέσει που έπαιζες και ποδόσφαιρο. Σου είπα εγώ ότι δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν; Σου είπα εγώ κάτι τέτοιο; Δεν θα λες πράγματα που δεν τα έχω πει. Είπα ότι ο Τάσος σε σχέση με εσάς έχει πολλά πλεονεκτήματα», αποκρίθηκε τότε η Μαρία Καλάβρια.

«Με προσβάλλεις! Με προσβάλλεις! Με προσβάλλεις, σου είπα, όταν λες ότι είμαι αδύναμος και γι’ αυτό είπα ότι ψηφιστήκατε», είπε έπειτα ο Βαμβακούλας έξαλλος, με την ίδια να εξηγείται στο κιου: «Δεν ήθελα να θίξω κανέναν, όμως θίχτηκαν όλοι επειδή την προηγούμενη φορά τους ψήφισαν τα υπόλοιπα παιδιά. Παρόλα αυτά είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι, μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις, κάποιοι δεν ξέρουν να ακούν και χρησιμοποιούν λέξεις που εμένα με εκνευρίζουν. Ότι τους προσβάλλω ενώ εγώ δεν πρόσβαλλα κανέναν. Βοήθησα για την ομάδα μου και σκέφτηκα ποιο θα είναι το καλύτερο. Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που δεν μπορούν να το καταλάβουν, δεν θα ξανασχοληθώ. Το βαριέμαι όλο αυτό».

Στους κίτρινους τσακώθηκαν και ο Ξιαρχό με τον Καλίδη, με τον δεύτερο "να τη λέει" στον πρώτο για το γεγονός πως δεν κάνει δουλειές, με βαριές κουβέντες να ακούγονται μεταξύ τους.

Οι κίτρινοι, μετά τον χαμό, είχαν να αντιμετωπίσουν κι άλλο ένα δυσάρεστο σκηνικό. Την αποχώρηση! Η δοκιμασία ολοκληρώθηκε και η γυναίκα που επιστρέφει στην Ελλάδα τελικά είναι η Ραχήλ Μακρή (δείτε εδώ όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την εκκεντρική πολιτικό).

«Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη για μένα εμπειρία, εννοείται πως δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ που μου έδωσε πολλά. Μου έδωσε σοφία, μου έδωσε πράγματα και αγάπησα πάρα πολύ αυτά τα παιδιά. Επειδή δεν έχω κάνει ποτέ κάμπινγκ στη ζωή μου, δεν περίμενα ποτέ κατά πόσο θα μπορέσω να συμβιώσω με ανθρώπους που δεν ήξερα» δήλωσε η Ραχήλ Μακρή αποχωρώντας.