Φάρμα 23/10: Δεύτερο "χτύπημα" στον αχυρώνα - Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε νέα αποχώρηση

Διαλύονται οι ομάδες;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φάρμα 23/10: Δεύτερο

Ένα έντονο επεισόδιο ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 23/10 στη Φάρμα, μέσα από τη συχνότητα του STAR, αφού από τα πρώτα λεπτά παρακολουθήσαμε την ανακοίνωση για την δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση από παιχνίδι (δείτε εδώ ποιος παίκτης μάζεψε τα πράγματα του και έφυγε άρον άρον).

Λίγο αργότερα, μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συγκέντρωσε τους παίκτες της πράσινης ομάδας για να τους ανακοινώσει πως άλλη μία παίκτρια έπρεπε να αποχωρήσει από το ριάλιτι. Ο λόγος για την Ρούλα. Η ίδια, σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβε από τους γιατρούς, φαίνεται πως δεν δύναται να συνεχίσει την πορεία της για να μην επιβαρύνει την υγεία της.

Η δεύτερη αποχώρηση της Φάρμας σε μία μέρα

Οι συμπαίκτες της δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη, γι' αυτό και η στεναχώρια ήταν μεγάλη. Και ο ίδιος ο παρουσιαστής φάνηκε να επηρεάζεται από το γεγονός. «Μπορώ να σε κάνω μία αγκαλιά;», της είπε χαρακτηριστικά πριν εκείνη επιστρέψει στον αχυρώνα για να μαζέψει τα πράγματά της.

Τους χαιρέτησε έναν έναν, βρέθηκε και στο σπίτι της αντίπαλης ομάδας και έφυγε με το κεφάλι ψηλά, γεμάτη υπερηφάνεια, παρόλο που θα ήθελε η συμμετοχή της να διαρκέσει πολύ περισσότερο.

Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αυτή τη σεζόν δοκιμάζεται ως παρουσιαστής του νέου ριάλιτι του STAR, Φάρμα, γεγονός που σημαίνει πως περνά στο χωριό όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα, μεγάλο μέρος του χρόνου του. Ο γιος που έχει αποκτήσει με την Χρύσα Μιχαλοπούλου (δείτε εδώ το σώμα της ένα χρόνο μετά τη γέννα) είναι πάντα η προτεραιότητά του.

Για να μη χάνει, λοιπόν, καμία στιγμή μαζί του, σε πολλά από τα γυρίσματα τον έχει στο πλευρό του. Την Δευτέρα 16/10, μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου τον έχει στην αγκαλιά του όσο οι κάμερες δεν γράφουν. «My Love», έγραψε χαρακτηριστικά και οι ακόλουθοί του "έλιωσαν".

Κουτσόπουλος γιος Φάρμα