Φάρμα (25/10): «Κοίταξα στο παντελόνι μου και ήταν γεμάτο με αίματα» - Ο παίκτης που ξεπέρασε τον εαυτό του στον αγώνα

Τα έδωσαν όλα απόψε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φάρμα (25/10): «Κοίταξα στο παντελόνι μου και ήταν γεμάτο με αίματα» - Ο παίκτης που ξεπέρασε τον εαυτό του στον αγώνα

Έναν αρκετά έντονο αγώνα παρακολουθήσαμε την Τετάρτη (25/10) στη Φάρμα με την πράσινη και την μπλε ομάδα να τα δίνουν όλα με σκοπό να φέρουν τη νίκη στην ομάδα τους (δείτε εδώ ποιοι ήταν αυτοί, που κέρδισαν).

Ανάμεσα στους παίκτες, που έκαναν την προσωπική τους υπέρβαση ήταν ο Αλέξανδρος, ο οποίος μάτωσε αλλά και η Νάσια, που ανέφερε, ότι η καρδιά της χτυπούσε σαν ''κουδούνα'' από την ένταση.

Ο παίκτης που κατέρρευσε στη Φάρμα

«Με πονάει και μεταφορικά και κυριολεκτικά η ήττα, γιατί εκείνη την ώρα κοίταξα στο παντελόνι μου και ήταν γεμάτο με αίματα. Έκοψα το δάχτυλό μου σε μια προσπάθεια να γυρίσω την πλάκα απότομα», είπε ο Αλέξανδρος Τέλλιος.

Η κοντινή της σχέση της Νάσιας με τον Σπύρο

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει λόγος, πως έχει δημιουργηθεί το πρώτο ζευγάρι στο ριάλιτι της Φάρμας και αν υποθέσουμε έστω, πως δε μιλάμε για επίσημο ζευγάρι, τότε μιλάμε για ανοιχτό φλερτ μεταξύ δύο παικτών.

Ο λόγος για τη Νάσια και τον Σπύρο με τους δύο να ανταλλάσσουν βλέμματα ''φωτιά'. Η Νάσια από τη μεριά της μάλιστα καρφώθηκε στο ατύχημά της, καθώς ήθελε να έχει στο πλευρό της μόνο τον Σπύρο.

Την Πέμπτη (12/10), στο αχυρώνα είχαμε και τα πειστήρια. Πιο αναλυτικά, ο παρακάτω διάλογος του Σπύρου με τη Νάσια μας άφησε να καταλάβουμε πολλά...

Σ: Το βράδυ εγώ λέω να το βάλεις το ναρθηκάκι, μη γίνει κανένα έτσι στον ύπνο σου και δεν το πάρεις χαμπάρι. Να το προστατέψεις, ειδικά το βράδυ, που εσύ κοιμάσαι λίγο περίεργα

Ν: Που το ξέρεις εσύ;

Σ: Άμα δεν το ξέρω εγώ, ποιος θα το ξέρει;

Σ: Ηλίθιος είσαι; Τραβάνε οι κάμερες ρε...