My Style Rocks: Γέλια σκόρπισε η Σοφία Χατζηπαντελή με τα "σώβρακα"

Σορτσάκια τέλος, άλλο όνομα

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Γέλια σκόρπισε η Σοφία Χατζηπαντελή με τα

Άλλη μια στιγμή, που γελάσαμε μέχρι δακρύων, χάρισε η Σοφία Χατζηπαντελή στο reality show "My Style Rocks", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, με τα ελληνοκυπριακά της, καθώς μιλούσε στη Χριστιάννα για "σώβρακα".

Τα "σώβρακα" της Σοφίας Χατζηπαντελή στο My Style Rocks

Η κριτής θέλησε να δώσει συμβουλές στυλ και να σχολιάσει το ρούχο της Χριστιάννας, αλλά και το σορτσάκι, που φόρεσε χαρακτηρίζοντάς το ως σώβρακο και ως βρακί.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο νέος κριτής του επόμενου κύκλου

Μόλις τοποθετήθηκε, ο Στέλιος Κουδουνάρης και οι όλοι οι υπόλοιποι στο πλατό ξέσπασαν σε γέλια, με το γνωστό μοντέλο να μην προσπαθεί καν να το διορθώσει.

«Να σου πω πως μπορείς να το χτίσεις και να δώσεις την ίδια εμφάνιση και να φέρεις πράγματα να το κάνεις πιο κουλ. Θα μπορούσες να βάλεις κάτω από το σώβρακό σου... Τι γελάς; Σώβρακο, βρακί. Κάτω από το σώβρακο θα μπορούσες να βάλεις άλλο ένα ζευγάρι σώβρακα, που στο στρίφωμα έχει δαντέλα και βολάν και να το κάνεις στο βρακίν, που είναι από πάνω πιο κουλ., και πιο ιδιαίτερο. Για να μην φαίνεται από πάνω σαν ένα βρακούι. Νομίζω φοβάμαι, τον Στέλιο σήμερα», είπε.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Φεύγει πριν την ώρα της από το My Style Rocks η Χατζηπαντελή;

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων χρόνων, καθώς πρόκειται για μία πολύ έντονη προσωπικότητα, με εκκεντρική εμφάνιση, η οποία δεν διστάζει να τα λέει έξω από τα δόντια κάθε φορά, είτε στις παίκτριες και τους κριτές του GNTM όπως είδαμε πέρυσι, είτε στο My Style Rocks όπου συμμετέχει αυτή τη σεζόν.

Πίσω, όμως, από τα αστεία της, όλα δείχνουν πως κρύβεται ένα διαφορετικό πρόσωπο. Το τελευταίο διάστημα, δηλαδή, έχουν αρχίσει να ακούγονται έντονες φήμες για την συμπεριφορά της όταν οι κάμερες κλείνουν, γεγονός που έχει δώσει την εντύπωση πως το ΣΚΑΙ ψάχνει την αντικαταστάτριά της.

Αυτό, εν μέρει επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ της κυριακάτικης εφημερίδας Real News. Πιο συγκεκριμένα, είναι αλήθεια πως το μοντέλο έχει δημιουργήσει πολλές φορές εντάσεις, ενώ έχει προκαλέσει και αρκετές καθυστερήσεις στα γυρίσματα, και πως τα ελληνικά της είναι δυσνόητα γεγονός που δημιουργεί θέμα και διαφωνίες ακόμη και με τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Δημήτρη Σκουλό.

Ωστόσο, δεν προβλέπεται να αποχωρήσει άμεσα από το παιχνίδι. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το συμβόλαιό της περιλαμβάνει υψηλή ρήτρα. Η αποχώρηση, όμως, μπορεί να συμβεί στα μέσα της σεζόν. Η συμφωνία της με το κανάλι, ουσιαστικά, περιλαμβάνει 90 επεισόδια, δηλαδή τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι. Αν αυτό συνεχιστεί στο δεύτερο μισό της σεζόν, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί άλλη στη θέση της.