My style rocks: «Το πόμολο στο κεφάλι λες και κάνει γενική πρωινό Σαββάτου;» - Δεκάδες σχόλια στο twitter για την εμφάνιση της Φαίης Σκορδά

«Στη θέση της ο Τουίτι»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Το πόμολο στο κεφάλι λες και κάνει γενική πρωινό Σαββάτου;» - Δεκάδες σχόλια στο twitter για την εμφάνιση της Φαίης Σκορδά

Το μεσημέρι της Πέμπτης (26/10) είδαμε ένα διαφορετικό επεισόδιο στο My style rocks, καθώς η Φαίη Σκορδά έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο στο πλατό με μακρύ κίτρινο φόρεμα και σκίσιμο στο πόδι.

Ο λόγος, που η παρουσιάστρια του Πρωινό μας εμφανίστηκε στην εκπομπή μόδας είναι προσωρινός με την ίδια να κάνει κάτι σαν guest, αντικαθιστώντας στη θέση της κριτικής επιτροπής τον Δημήτρη Σκουλό.

Τα σχόλια στο twitter για αυτήν την εμφάνιση της Φαίης Σκορδά πολλά και διαφορετικά με χρήστες να βρίσκουν πολύ εύστοχες τις κριτικές της και άλλους να μένουν στην ενδυματολογική επιλογή της και στο χρώμα κίτρινο.

Δείτε επίσης: My Style Rocks: Ποιος θα είναι ο νέος κριτής στον επόμενο κύκλο;

Τα σχόλια στο twitter για την εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στο My style rocks

Τα μυστικά διατροφής της Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν αν και η καλή φυσική της κατάσταση είναι στο DNA της, δεν επαναπαύεται λεπτό και παρόλο που τρέχει με τα δυο της παιδιά τα Σαββατοκύριακα μπορεί να την πετύχεις με καυτό σορτς στην Βουλιαγμένη να κάνει τζόκινγκ, αφού πρώτα επιδοθεί, βέβαια, στην κατάλληλη προθέρμανση. Στα διατροφικά tips της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ, περιλαμβάνεται η κατανάλωση 1,5 λίτρου νερού τη μέρα και φρέσκων σαλατών, τις οποίες ετοιμάζει μόνη της καθημερινά, πριν ξεκινήσει το Πρωινό.

  • Πρωινό: 1 τοστ με τυρί και γαλοπούλα και καφέ
  • Δεκατιανό: Γάλα με δημητριακά ή φρούτα
  • Μεσημεριανό: Καπνιστό τόνο ή κοτόπουλο, σαλάτα μαρούλι, φέτα
  • Απογευματινό: Φρούτα εποχής
  • Βραδινό: Λίγο κοτόπουλο ή κρέας με σαλάτα