Fame Story highlights 26/10: O εκνευρισμός με την Δεβετζή και το ξέσπασμα του Fipster κατά των σπουδαστών

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Fame Story highlights 26/10: O εκνευρισμός με την Δεβετζή και το ξέσπασμα του Fipster κατά των σπουδαστών

Ακόμη ένα επεισόδιο του μουσικού ριάλιτι, Fame Story παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 27/10 μέσα από την συχνότητα του STAR. Δυο είναι τα highlights της βραδιάς με την Πηγή Δεβετζή και τον Fipster που ζήτησε εξηγήσεις από τους σπουδαστές.

Αναλυτικά τα 26/10 highlights του Fame Story

Τους έπιασε κυριολεκτικά στον ύπνο - Ο εκνευρισμός των παικτών με την είσοδο της Πηγής Δεβετζή

Aυτή τη φορά η Πηγή Δεβετζή ήταν αυτή, που έμελλε να αιφνιδιάσει τους παίκτες, ωστόσο η είσοδος της έφερε μερικά ευτράπελα.

Η παραγωγή αποφάσισε να τη βάλει στην ακαδημία στις 8 το πρωί, όταν όλοι οι σπουδαστές κοιμόντουσαν. Εκείνη με δυνατή φωνή και μια σφυρίχτρα περιφερόταν στον χώρο θέλοντας να τους σηκώσει για πρωινή γυμναστική.

Η ιδέα αυτή σε κάποιους άρεσε και σε άλλους όχι. Σε κάθε περίπτωση η πρώην Ολυμπιονίκης θα είναι εκείνη, που στο εξής θα γυμνάζει τους διαγωνιζόμενους!

Δείτε επίσης: «Ελπίζω να μην ήταν κι αυτή η αποχώρηση μία ακόμα απαίτηση της κυρίας που κάποτε απαίτησε να διώξουν κι εμένα» - Νέα καταγγελία κατά της Κατσαΐτη από παίκτρια του My Style Rocks

«Ναι ρε μ@λ@κ@, άντε γεια! Εδώ βλέπω 9 κότες» - Ακραίο ξεκαθάρισμα από τον Fipster για όσους δεν τον θέλουν στην ακαδημία

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε δει την άφιξη του Νίνο στο Fame Story κάνοντας μια ψηφοφορία με τους σπουδαστές σχετικά με τους καθηγητές, που δεν θεωρούν κατά τη γνώμη τους, πως δεν είναι χρήσιμοι στην ακαδημία.

Ένας εξ αυτών ήταν ο Fipster με 9 από τους διαγωνιζόμενους να ψηφίζουν αρνητικά σχετικά με την ύπαρξη του στη σχολή. Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη (26/10) ο Fipster μπήκε με ''άγριες'' διαθέσεις στην αίθουσα ζητώντας εξηγήσεις.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο, μόνο ο Δημήτρης παραδέχτηκε, πως δεν βρίσκει τόσο ενδιαφέρον το μάθημα του με κανέναν άλλον να μη μιλάει, κάτι που έβγαζε εκτός εαυτού τον Fipster. Εν τέλει, μαθητές και καθηγητής, έβαλαν εκ νέου τα όρια τους και προχώρησαν παρακάτω!

Ποιος είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση