Φάρμα 30/10: Ανατροπή - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε ξαφνικά για λόγους υγείας

Δείτε ποιος είναι

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Φάρμα 30/10: Ανατροπή - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε ξαφνικά για λόγους υγείας

Με μία απρόσμενη αποχώρηση ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο (30/10) της Φάρμας, η οποία τάραξε τις ισορροπίες των παικτών. Συγκεκριμένα ο Σπύρος αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης για λόγους υγείας.

Η ξαφνική αποχώρηση του Σπύρου από την Φάρμα

Η αποχώρηση του πάικτη έφερε διαφόρων ειδών αντιδράσεις στην ομάδα. Κάποιοι στεναχωρήθηκαν λίγο όμως ορισμένοι το πήραν πολύ πιο βαριά. Ο λόγος για την Νάσια η οποία ξέσπασε σε κλάμματα στο άκουσμα της είδησης καθώς είχε έρθει με τον Σπύρο πολύ κοντά. Οι δύο πάικτες έφυγαν αγκαλιά από την καλύβα προκειμένου η Νάσια να τον ξεπροβοδίσει.

Δείτε επίσης: Φάρμα highlights 26/10: Το γέλιο με Γιαννούλα & Κουτσόπουλο και η ομάδα που κέρδισε

Αυτό σχολιάστηκε αρνητικά από τους υπόλοιπους παίκτες αφού ο Σπύρος όπως είπαν, έξω από το παιχνίδι διατηρεί σχέση και αυτή δεν θα ήταν μία ωραία εικόνα για την κοπέλα του.

«Εγώ είμαι πολύ περίεργη να δω τι θα γίνει τώρα που θα βγει ο Σπύρος έξω, μετά από λίγο διάστημα που θα δει η κοπέλα του, ότι είναι βεντούζα με τη Νάσια. Ο Σπύρος έχει μια σχέση 10 χρόνια και με τη Νάσια μόνο που δεν το έχουν κάνει μπροστά στις κάμερες» είπε η Έλενα.

«Έχει σχέση; Έλα ρε κι εγώ νόμιζα ότι κάτι παίζει εκεί πέρα» απάντησε η Ελεονώρα.

«Το θέμα είναι ότι είναι όλη την ώρα βεντούζα. Όταν λέμε βεντούζα, μιλάμε για βεντούζα» πρόσθεσε η Έλενα.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι αποκάλυψε η Μαρία Περπινιά για το παρασκήνιο της Φαρμας

«Δεν θέλω να τα πω τώρα, γιατί αν αρχίσω δεν θα μας φτάσουν 10 εκπομπές εδώ. «Απ’ την αρχή υπήρχαν κλίκες. Παρά υπήρχε το φλερτ και κανα-δυο κουνούσαν και την ουρίτσα τους σε όλους ταυτόχρονα για να μην τις επιλέγουν. Ερχόταν σε σένα κ…λοτριβόταν, χιλια συγγνώμη.» ανέφερε αρχικά.

«Μου την έφεραν πάρα πολύ άσχημα. Είχαν κάνει κλίκες και πολλά δεν φαίνονταν στις κάμερες… "σκάσε", "μη μιλάς", "βούλωσέ το" .Πολλά παιδιά μου τα έλεγαν, και ο Γιώργος ο Γιαννούλας. Στο τέλος κατάλαβα ότι με πλησίασε με τρόπο πονηρό, γιατί εκεί που έπρεπε να πει ότι με στηρίζει δεν το έκανε» δήλωσε η πρώην παίκτρια.

Δείτε εδώ το απόσπασμα: