I'm a Celebrity…Get Me Out of Here: Πρόωρο τέλος για το reality;

Σε χαμηλές πτήσεις...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
I'm a Celebrity…Get Me Out of Here: Πρόωρο τέλος για το reality;

Ένα ρεποrτάζ του δημοσιογράφου, Γιάννη Πουλόπουλου, στην πρωινή εκπομπή "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Alpha, έρχεται να αποκαλύψει τι θα γίνει τελικά με το γνωστό reality επιβίωσης "I'm a Celebrity…Get Me Out of Here", που παρουσιάζεται από το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Τι θα γίνει με το "I'm a Celebrity…Get Me Out of Here" του ΣΚΑΪ;

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, το παιχνίδι είναι μία από τις πιο ακριβές παραγωγές του σταθμού, αλλά δεν απέδωσε την επιτυχία, που αναμενόταν με αποτέλεσμα να προβούν σε αναγκαστικές αλλαγές οι ιθύνοντες. Έτσι, λοιπόν αυτό που είναι το πιο πιθανό σενάριο, είναι να το περιορίσουν, να τελειώσει πριν από την ώρα του.

Το συγκεκριμένο project είναι ήδη περιορισμένο, αφού μιλάμε για 30 ημέρες προβολών, αλλά σκέφτονται να το περιορίσουν ακόμα περισσότερο. Ήδη έχει ξεκινήσει από το κανάλι η έρευνα γύρω από τη διαδοχή του show στο πρόγραμμα του.

Δείτε επίσης: Στέλλα Γεωργιάδου: «Υπάρχουν πηγαδάκια στο παιχνίδι...» - Οι πρώτες δηλώσεις της τραγουδίστριας μετά την αποχώρηση από το I'm a Celebrity…Get Me Out of Here

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνο Μπογδάνος έκανε μία αποκάλυψη, που βρισκόταν στο πάνελ, ότι του είχαν κάνει πρόταση να πάει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου;

Ο νευρικός Μήτσος, ελέφαντας, μπάλες, περούκες, και φυσικά παίκτες...

Πολλά γέλια, τραυματισμοί, αλλά και ο Τρύφωνας Σαμαράς με τα ποντίκια, αυτά είναι τα όσα θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο του γνωστό reality επιβίωσης. Οι παίκτες θα πρέπει να ανέβουν μια τσουλήθρα την ώρα που δέχονται επίθεση από μεγάλη ποσότητα μπογιάς και από τεράστιες μπογιές, ενώ παράλληλα θα πρέπει στην επόμενη δοκιμασία να βρουν κάποιο αντικείμενο μέσα σε ένα δοχείο με ποντίκια.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου: