I'm a Celebrity Get Me Out of Here highlights 2/11: «Εγώ γαμ@@αι; Εσύ γαμ@@σαι» - «Σκάσε ρε μα@@κα»! Αισχρές βρισιές λίγο πριν την αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
I'm a Celebrity Get Me Out of Here highlights 2/11: «Εγώ γαμ@@αι; Εσύ γαμ@@σαι» - «Σκάσε ρε μα@@κα»! Αισχρές βρισιές λίγο πριν την αποχώρηση

Χαλασμός επικράτησε στο χθεσινό 2/11 επεισόδιο του I'm a Celebrity Get Me Out of Here με παίκτες να λένε αισχρές βρισιές μπροστά στις κάμερες. Λίγο αργότερα κάποιος παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα 2/11 highlights του I'm a Celebrity Get Me Out of Here

Χαλασμός με Ηλιάδη και Καλίδη - «Εγώ γαμ@@αι; Εσύ γαμ@@σαι, Καλίδη!»

Πρωταγωνιστές στο νέο τσακωμό ήταν η Αγγελική Ηλιάδη με τον Τάσο Ξιαρχό και τον Πάνο Καλίδη. Οι τρεις παίκτες άρχισαν να ανταλλάζουν βαριές κουβέντες μεταξύ τους.

«Και εσύ έξω είσαι; Πουλάκι μου, τι κάνεις εδώ πέρα; Γλείφεις; Εγώ γαμ@@αι; Εσύ γαμ@@σαι, Καλίδη! Γλείφεις; Ποιον γλείφεις; Τον Χειμωνέτο από πάνω μέχρι κάτω;» ρωτούσε εκνευρισμένη η Αγγελική Ηλιάδη .

«Έτσι σου μιλάω, ναι και έτσι θα σου μιλάω από εδώ και πέρα γιατί θα έπρεπε να ντρέπεσαι! Πήγαινε μέσα. Κάτσε εδώ και γλύψε τον Χειμωνέτο από πάνω μέχρι κάτω! Ντροπή σου! Δεν έχω να πω κάτι άλλο, ντροπή! Ντροπή» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Μου έλεγες “δεν με νοιάζει ο Χειμωνέτος, σώστε εμένα” ε; Για να σώσουμε εσένα! Σώσε εμένα και όχι αυτόν»; Γι’ αυτό σε σώσαμε; Μπράβο αγόρι μου! Για βγες και δες τα cue και θα καταλάβεις. Γλείψε μπας και σου φύγει κανά σάλιο. Ντράπηκε», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

«Δεν περίμενα την επίθεση της Αγγελικής όπως δεν περίμενα να μου μιλήσει με αυτό τον τρόπο ποτέ για να κάνει ριάλιτι. Υποτίθεται ότι είχαμε μια σχέση έξω», δήλωσε στην κάμερα ο Πάνος Καλίδης.

Και ο τσακωμός συνεχίστηκε...

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι

Ο Γιώργος Χειμωνέτος ο οποίος είχε την ασυλία για έσωσε τον Νίκο Βαμβακούλα και τον έχρισε αρχηγό. Μετά από ένα ντόμινο επιλογών η τριάδα των παικτων που θα πρέπει να παλέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Αγγελική Ηλιάδη και ο Τάσος Ξιαρχό.

Τα παιδιά χαιρέτησαν τους συμπαίκτες τους αφού ήξερας ότι μετά από αυτόν τον αγώνα μόνοι οι δύο θα επέστρεφαν σπίτι ενώ ο νικητής θα γίναι αυτόματα και αρχηγός της ομάδας του.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη δοκιμασία και φώναξε " I'm a Celebrity Get Me Out of Here" με αποτέλεσμα να είναι και αυτός ο οποίος αποχώρησε.

Στη συνέχεια ο Τάσος Ξιαρχό και η Αγγελική Ηλιάδη μονομάχισαν για την θέση του αρχηγού την οποία κέρδισε ο Τάσος Ξιαρχό!

ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ