Φάρμα (06/11): Ποιοι πήραν την ασυλία και τι συμφώνησε η Γεωργία με τη Νάσια;

«Αλλά να ξέρεις, ότι αν χάσουμε, θα...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Φάρμα (06/11): Ποιοι πήραν την ασυλία και τι συμφώνησε η Γεωργία με τη Νάσια;

Οι εξελίξεις στο αγαπημένο reality επιβίωσης, "Η Φάρμα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star, συνεχίζουν να είναι όλο και πιο συγκλονιστικές και στο αποψινό επεισόδιο, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου (δείτε τι είδαμε εδώ στην αρχή του). Η ασυλία ήταν κάτι που και οι δύο ομάδες διεκδίκησαν, για να μην αποχωρίσει κάποιος από τους δικούς τους παίκτες, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.

Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία στη "Φάρμα"

Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία είχε και τη μεγάλη χαρά να αποκτήσει και έπαθλο φαγητού, το οποίο ήταν χυλοπίτες με ντομάτες κον κασέ. Προς το τέλος του παιχνιδιού το σκορ ήταν 2 - 2 για τους πράσινους και τους μπλε. Παρόλα αυτά, η πράσινη ομάδα ήταν αυτή που κατάφερε να κάνει το 3 - 2 και να αφήσει τους μπλε πίσω.

Το αγώνισμα ήταν να συνεργαστούν σε ζευγάρια δύο παίκτες από κάθε ομάδα και κρατώντας από ένα κοντάρι ο καθένας να μεταφέρουν μερικές στάμνες από το ένα σημείο του "πεδίου της μάχης" στο άλλο μέσα από εμπόδια.

Η μυστική συμφωνία Νάσιας και Γεωργίας

όπως είδαμε και στην αρχή του επεισοδίου, οι δύο γυναίκες φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά, μέχρι που έκαναν μία "κρυφή" συμφωνία. «Ο Παρλάντζας είναι ένα παιδί αρκετά παρεξηγημένο. Είναι ο μόνος που μας προστατεύει, που θα σκεφτεί το φαγητό μας, τη ζεστασιά μας, που μας σκέφτεται...», είπε αρχικά η Γεωργία. «Αυτό είπα και ότι έχω θέμα με τον Γιαννούλα, που κάθε φορά θέλει να φαίνεται το εγώ του πάνω από όλα. Και όλο φέρε το ένα και φέρε το άλλο, για αυτό παράτησα και το κομμάτι της μαγειρικής», συμπλήρωσε.

«Εγώ και στην έξω μου ζωή έχω λίγους και καλούς, δε με ενδιαφέρει να έχω πολλούς. Να ξέρω, ότι θα είναι εκεί για εμένα», σχολίασε η Νάσια. «Να ξέρεις, ότι μπορεί να χάσουνε και επίτηδες τον αγώνα», τόνισε η Γεωργία. «Αλλά να ξέρεις, ότι αν χάσουμε και τους δύο αγώνες, θα μπω εγώ μονομάχος με την Αντωνία. Για να σε βγάλω αρχηγό», κατέληξε.