Φάρμα highlights 6/11: Ο τσακωμός της Γεωργίας και η απόφαση για τον πρώτο Μονομάχο

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα highlights 6/11: Ο τσακωμός της Γεωργίας και η απόφαση για τον πρώτο Μονομάχο

Ανατρεπτικές ήταν οι εξελίξεις στην Φάρμα, η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του του Star. Για ακόμη μια φορά το βράδυ της Δευτέρας 6/11 οι τσακωμοί έδιναν και έπαιρναν... και όχι μόνο (δείτε ποιος αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες).

Αναλυτικά τα 6/11 highlights της Φάρμας

Η ενόχληση της Γεωργίας με τους συμπαίκτες της και τα βέλη στο Χρήστο

«Είμαστε μια μικρογραφία της κοινωνίας μας. Ζούμε σε μία ανδροκρατούμενη κοινωνία», είπε αρχικά η Νάσια. «Το είδα κι εγώ αυτό. Όπως έχουμε καταλάβει όλοι, εδώ μέσα υπάρχει ανδροκρατία. Οπότε λέω, ότι θα προσπαθήσω να το σπάσω όλο αυτό, γιατί δεν είμαι υπηρέτης κανενός», της απάντησε η Γεωργία.

Στη συνέχεια, η παίκτρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και τόνισε, ότι «Υπάρχουν φαλλοκρατικές αντιλήψεις στην ομάδα μας. Με ενοχλεί, ότι οι γυναίκες θα πρέπει να σκουπίζουν και να κάνουν γυναικείες δουλειές, ενώ οι άντρες και δεν πρέπει να πλύνουν τα πιάτα τους, να σκουπίσουν και να στρώσουν τα κρεββάτια τους. Το νέο προσωπικό είναι πιο πολύ σε αυτό. Ο Χρήστος είναι ένα τέτοιο παιδί με τέτοιες αντιλήψεις. Ο Άλκης δεν το έχει σε τόσο έντονο βαθμό».

Τέλος, πρόσθεσε «με ενοχλεί που δεν ακούω, ούτε ένα ευχαριστώ, ενώ όταν κάνει κάτι ένας άντρας είμαστε πάνω από το κεφάλι του και λέμε συγχαρητήρια».

Ποιοι πήραν την ασυλία και τι συμφώνησε η Γεωργία με τη Νάσια;

Η ασυλία ήταν κάτι που και οι δύο ομάδες διεκδίκησαν, για να μην αποχωρίσει κάποιος από τους δικούς τους παίκτες, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.

Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία είχε και τη μεγάλη χαρά να αποκτήσει και έπαθλο φαγητού, το οποίο ήταν χυλοπίτες με ντομάτες κον κασέ. Προς το τέλος του παιχνιδιού το σκορ ήταν 2 - 2 για τους πράσινους και τους μπλε. Παρόλα αυτά, η πράσινη ομάδα ήταν αυτή που κατάφερε να κάνει το 3 - 2 και να αφήσει τους μπλε πίσω.

Το αγώνισμα ήταν να συνεργαστούν σε ζευγάρια δύο παίκτες από κάθε ομάδα και κρατώντας από ένα κοντάρι ο καθένας να μεταφέρουν μερικές στάμνες από το ένα σημείο του "πεδίου της μάχης" στο άλλο μέσα από εμπόδια.

Αυτός είναι ο πρώτος μονομάχος

Ο πρώτος μονομάχος προέκυψε έπειτα από κλήρωση και αυτός είναι ο Βάιος. Στην συζήτηση λοιπόν που είχαν όλοι οι παίκτες, ο Γιώργος Γιαννακίδης είπε «Θα ρωτούσα ποιος θέλει να χάσει και θα έπαιζα μαζί του».

«Είναι βαρυσήμαντο αυτό που λες», του απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Γιώργο Γιαννακίδη να διευκρινίζει πως η ατάκα του απευθύνεται σε όλη τη Φάρμα. «Δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να βρεθώ απέναντι με τον Βάιο. Κάνω δηλώσεις γενικά».