My style rocks: «Έρχεσαι εδώ με τα...» - Έντονος διάλογος που κατέληξε σε κλάματα ανάμεσα στον Κουδουνάρη & στη Γεωργία

«Ντρέπομαι»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Έρχεσαι εδώ με τα...» - Έντονος διάλογος που κατέληξε σε κλάματα ανάμεσα στον Κουδουνάρη & στη Γεωργία

Ένα έντονο περιστατικό εξελίχθηκε στο επεισόδιο του My style rocks την Δευτέρα (13/11) με τη Γεωργία να ξεσπάσει σε κλάματα μετά την κριτική, που της έκανε ο Στέλιος Κουδουνάρης για μια άστοχη στιγμή της.

Πιο αναλυτικά, η παίκτρια αν και έφερε μια πολύ ωραία εικόνα στο πλατό παρατηρήθηκε από τον Κουδουνάρη, πως δεν είχε κόψει το ταμπελάκι της μπλούζας της, κάτι που για εκείνον ήταν απαράδεκτο.

Στη συνέχεια, η Γεωργία πήρε το λόγο και απολογήθηκε για το τι συνέβη με την μπλούζα της με τον Κουδουνάρη να μη δίνει συνέχεια σε όλο αυτό, ωστόσο η παίκτρια είχε ήδη πιεστεί πολύ, ξεσπώντας σε κλάματα!

Δείτε επίσης: My Style Rocks 10/11: «Αφήνεις να πλανάται κάτι που δεν μας τιμά...» - Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Διονυσία

Η κριτική του Στέλιου Κουδουνάρη στη Γεωργία και τα κλάματά της στο My style rocks

«Συγγνώμη η ταμπέλα η τόση; Εσύ μας συστήθηκες εδώ ως η κοπέλα, που σιδερώνει τα ρούχα της, το ένα το άλλο. Εγώ θεωρώ, πως σε ενδιαφέρει μόνο ο βαθμός και τίποτα άλλο και εδώ είναι διαγωνισμός», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Εγώ ντρέπομαι με τον εαυτό μου. Με μένα τα βάζω. Εγώ βάζω τον πήχη ψηλά. Γι αυτό ζητάω ειλικρινά συγγνώμη», είπε η Γεωργία.

Το ξέσπασμα της Γεωργίας σε άλλο επεισόδιο

«Όλες με εμένα τη βρίσκουν. Δε γίνεται συνέχεια να τη βρίσκουνε με εμένα. Δεν μπορώ άλλο, δεν μπορώ άλλο... Τη βρίσκουνε συνέχεια με εμένα, δε θέλω! Βαθμολογήστε, πείτε τη γνώμη σας, αλλά αφήστε με να πω κι εγώ τη γνώμη μου και να ψηφίσω. Να βάλω τη βαθμολογία μου και μη με ενοχλείτε. Τέλος! Τέλος! Έχω κι εγώ τα όριά μου», είπε φανερά εκνευρισμένη και στεναχωρημένη με δάκρυα στα μάτια η παίκτρια του παιχνιδιού μόδας.

Η παρουσιάστρια του reality, Κατερίνα Καραβάτου, όταν επιχείρησε να την ηρεμήσει, εκείνη της εξήγησε, ότι είναι ήρεμη, αλλά «είναι το παράπονο». Ο μέσος όρος της από τα κορίτσια ήταν 1,9, κάτι που δικαιολογεί την αντίδρασή της και γιατί προσπάθησε να θέσει τα όρια της στις συμπαίκτριές της.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: