Fame Story Highlights (13/11): «Μου λέει "εσύ όταν χώρισες με τον άλλον..."» - Ο τσακωμός και η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για τον Παντελή Παντελίδη

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Fame Story Highlights (13/11): «Μου λέει

Αμέσως μετά την Φάρμα στο κανάλι του STAR χθες (δείτε εδώ τα highlights), Δευτέρα 13/11, προβλήθηκε νέο επεισόδιο της ακαδημίας του Fame Story και σε αυτό υπήρξαν ξανά διαφωνίες! Παρόλα αυτά, η είσοδος της Ελένης Χατζίδου τους ένωσε όλους για λίγο...

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες (13/11) στο Fame Story

Η τραγουδιστή αποχώρηση του Μάριου και η διαφωνία της Μαίρης με τα δίδυμα

Μετά την αποχώρηση του Μάριου στο 7ο live (δείτε εδώ τι έγινε), του αγαπημένου reality της Μουσικής Ακαδημίας του "Fame Story", το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star, φαίνεται, πως τα "φαρμακερά βέλη" μεταξύ των παικτών συνεχίζονται στο σημερινό επεισόδιο, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου.

Στην αρχή του επεισοδίου, όπως κάθε φορά παρακολουθήσαμε στιγμιότυπα από το live της Παρασκευής, και ανάμεσα σε αυτά ήταν η έντονη διαφωνία που είχαν μεταξύ τους η Μαίρη και τα δίδυμα. Φαίνεται, πως τα δύο αγόρια είχαν πει στα προηγούμενα επεισόδια, ότι οι καλεσμένοι, που μπαίνουν στη Μουσική Ακαδημία, ότι ποτέ δεν προσφέρουν τίποτα. Κάτι, που η συμπαίκτριά τους, το ανέφερε στον αέρα του show.

Ο Μάριος αποχαιρέτησε σήμερα τους συμπαίκτες του από το σπίτι και έφυγε ερμηνεύοντας το τραγούδι "Φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια".

Η είσοδος της Ελένης Χατζίδου και η αποκάλυψη για τον Παντελή Παντελίδη

Μία ιδιαίτερη επίσκεψη δέχτηκαν χθες οι σπουδαστές! Η Ελένη Χατζίδου εμφανίστηκε ξαφνικά στο σπίτι για να τους δώσει τις συμβουλές της και να βοηθήσει τη Μαίρη η οποία θα τραγουδήσει στο επόμενο live το κομμάτι της με τίτλο «Χειρότερα». Αποκάλυψε, μάλιστα, μία ιστορία της πίσω από αυτό, η οποία αφορά τον Παντελή Παντελίδη και τη συνεργασία τους.

«Δεν είναι όλα ρόδινα. Ήμουν ένα αουτσάιντερ. Έμεινα στην Ακαδημία για 4 live και πέρασαν 7 χρόνια μέχρι να κάνω δισκογραφία. Δεν είμαι έμφυτο ταλέντο. Δούλεψα πάρα πολύ, γιατί ήμουν σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα έρθει η σειρά μου», είπε αρχικά.

Και έπειτα δήλωσε: «Έχοντας δουλέψει έρχεται στον δρόμο μου ο Παντελής Παντελίδης. Ήρθε μια φίλη μου και μου είπε ότι ο Παντελής Παντελίδης κάνει ένα live στο Νέο Ηράκλειο σε ένα μαγαζί 250 ατόμων και ψάχνει τραγουδίστρια. 12 η ώρα το μαγαζί δεν είχε κανέναν λέω “άπατοι θα πάνε”. Και 1 η ώρα δεν είχαμε πού να τους βάλουμε. “Ποιος είσαι; Τι είσαι εσύ;” του λέω και από τότε τον χάζευα και πώς μου κόβει και του είπα να μου γράψει ένα τραγούδι.

Πέρασαν οι μέρες, τίποτα αυτός. Λέω “πάει με ξέχασε”. Τον πήρα τηλέφωνο για να τον ρωτήσω αν μου το έγραψε και άρχισε να μου το παίζε. Με το που τελειώνει του λέω “τι λες ρε;”. Μου λέει “εσύ όταν χώρισες με τον άλλον, όταν τον είδες με την άλλη, τι είπες; “δεν πειράζει παιδιά μου στην ευχή της Παναγίας;».