Φάρμα Highlights (13/11): Ο παίκτης που κρύβει τις προμήθειες, οι απειλές και ο πρώτος μονομάχος

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φάρμα Highlights (13/11): Ο παίκτης που κρύβει τις προμήθειες, οι απειλές και ο πρώτος μονομάχος

Νέα εβδομάδα ξεκίνησε χθες, Δευτέρα 13/11, και έτσι προβλήθηκε ένα ολοκαίνουριο επεισόδιο της Φάρμας στο κανάλι του STAR. Σε αυτό έγινε μία σημαντική αποκάλυψη για τις προμήθειες, οι οποίες έφεραν απειλές και εντάσεις, ενώ αναδείχθηκε και ο πρώτος μονομάχος της εβδομάδας.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες (13/11) στη Φάρμα

«Όποιος πλησιάζει τη Νάσια καίγεται...» - Ο νέος αρχηγός, το έπαθλο και οι καινούργιες συμφωνίες

Άκρως απρόβλεπτες είναι για ακόμα μία φορά οι εξελίξεις στο αγαπημένο reality επιβίωσης, "Η Φάρμα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star (δείτε εδώ τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο), και χθες το βράδυ, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, μετά από την αποχώρηση της Γεωργίας, τις κόντρες να δίνουν και να παίρνουν, αλλά και την ανακοίνωση του νέου αρχηγού.

Τα βέλη των παικτών δεν αποτελούν πλέον στο reality επιβίωσης κάτι το συγκλονιστικό, ωστόσο οι κόντρες και οι εντάσεις που είναι δίχως τέλος, κάθε φορά έχουν και πιο φαρμακερά λόγια. Σε αυτό επεισόδιο, όμως έγινε μία αποκάλυψη, την οποία κανείς δεν περίμενε. Σύμφωνα με τους παίκτες της πράσινης ομάδας, στο σπίτι υπάρχει εδώ και καιρό ζάχαρη, κάτι που λίγοι γνώριζαν. Μέσα σε αυτούς που το γνώριζαν δεν ήταν ο Νίκος Παρλάντζας, που το ανακάλυψε και τους έθιξε το γεγονός, αφού αυτό που έχει απομείνει είναι πολύ λίγο.

Ο παίκτης ήρθε σε ρήξη για το ζήτημα με τον Άλκη, ο οποίος του είπε, ότι έφαγε την περισσότερη, επειδή δεν αισθάνεται και πολύ καλά τελευταία. «Ο ψηλός ξεφούσκωσε τελείως, είχε έρθει τούμπανο. Να φύγει, αφού δεν αισθάνεται καλά, να πάει σπίτι του», είπε στις κάμερες ο Παρλάντζας με φανερό τον εκνευρισμό του.

Το γράμμα της Γεωργίας και ο νέος αρχηγός

Η αποχώρηση της Γεωργίας δεν προκάλεσε έκπληξη, αφού είχε κάνει μία συμφωνία με τη Νάσια στο πρώτο επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας (δείτε εδώ τι είχαν πει), και από ό,τι φάνηκε κράτησε το λόγο της. Η παίκτρια όρισε ως αρχηγό τη φίλη της, μετά την έξοδό της από το παιχνίδι. Κάτι που αρκετοί δεν το είδαν με θετικό πρόσημο. Η Νάσια δεν είναι, όμως μόνη της αρχηγός, αλλά με τον Γιώργο Τσάμη.

Η ασυλία και το έπαθλο φαγητού

Την ασυλία για αυτή την εβδομάδα κέρδισε ο Γιαννούλας, ενώ στη δοκιμασία φαγητού κέρδισε η μπλε ομάδα. Το έπαθλο ήταν υπέροχοι λουκουμάδες με μέλι.

Ο πρώτος μονομάχος της εβδομάδας

Μετά την ασυλία του Γιαννούλα, τα σχέδια της Νάσιας, για να τον ορίσει ως μονομάχο "ναυάγησαν", με αποτέλεσμα να πρέπει να βρει κάποιον άλλον. Τελικά, κατέληξε, πως ο νέος μονομάχος και πρώτος από την ομάδα, θα είναι ο Άλκης.