Φάρμα highlights 9/11: Άγριοι καβγάδες και κλάματα για την αποχώρηση

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες στο reality επιβίωσης

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Instagram/ farmgreece
Instagram/ farmgreece

Ακόμη ένα επεισόδιο του γνωστού reality επιβίωσης "Φάρμα", είδαμε χθες το βράδυ, της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου, το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του STAR, και έκλεισε η εβδομάδα με μία αποχώρηση, κλάματα, αλλά και έναν άγριο καβγά.

Αναλυτικά τα highlights της Φάρμας, Πέμπτης 9 Νοεμβρίου

Η νέα ένταση στη Φάρμα ανάμεσα σε Τσάμη και Γιαννακίδη

Στην αρχή του επεισοδίου παρακολουθήσαμε την κατάσταση ανάμεσα σε δύο συμπαίκτες ξέφυγε για μία ακόμη φορά, με τον Γιαννακίδη σε πρώτη φάση να εκνευρίζεται, που ο Τσάμης έκλεισε το ξυπνητήρι. Στη συνέχεια, η ομάδα πήρε θέση με τους περισσότερους να είναι ενοχλημένη με τον Τσάμη, που δεν θέλει να αναλαμβάνει περισσότερες αρμοδιότητες. Βέβαια, δεν είναι ο μόνος παίκτης που προκαλεί αναστάτωση στους συμπαίκτες του (δείτε εδώ ποιος παίκτης ενόχλησε τη Γεωργία με τη συμπεριφορά του).

«Ο Τσάμης δε θέλει να εκμεταλλευόμαστε τα ζώα. Γιατί δεν έρχεται να ξεσκατίσει τα ζώα, αφού τα αγαπάει, αφού τα αγαπάει πιο πολύ εμάς και δε θέλει να πάθουν τίποτα», είπε ο Χρήστος Γκυζέλης.

«Δε θα έρθω να βοηθήσω, είμαι άχρηστος και επιβεβαιώνω την αχρηστοσύνη μου», είπε ο Γιώργος Τσάμης.

O παίκτης που αποχώρησε

Ημέρα μονομαχίας ήταν η χθεσινή στο reality επιβίωσης, με σκοπό την αποχώρηση ενός παίκτη και συγκεκριμένα του Βάιου (δείτε τι του συνέβη πριν από λίγες ημέρες) από τη γαλάζια, ή της Γωγούς από την πράσινη ομάδα, οι οποίοι μπήκαν στον στάβλο με σκοπό να τα δώσουν όλα. Για πρώτη φορά είδαμε μονομαχία ανάμεσα σε μία γυναίκα και έναν άνδρα στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια, στη μονομαχία μπήκε ο Γιώργος Γιαννακίδης αντί του Βάιου, ο οποίος μάλιστα έπαιξε πολύ δίκαια απέναντι στην αντίπαλό του. Εν τέλει, το αποτέλεσμα κρίθηκε με βάση τις αποδόσεις και η Γωγώ είναι εκείνη, που δεν τα κατάφερε να κερδίσει τη μονομαχία, επομένως κούνησε το μαντήλι στους συμπαίκτες της και αποχαιρέτησε οριστικά τη Φάρμα.

«Νιώθω, ότι σπάει κάτι μέσα μου, γιατί μου έχει ραγίσει όλο μου το είναι! Κρατάω τις καλύτερες στιγμές. Θα μου λείψει περισσότερο η Νάσια», είπε η Γωγώ.

Τώρα, μένει να δούμε ποιον θα προτείνει για την αρχηγία, αφού πριν λίγες μέρες οι δύο γυναίκες είχαν κάνει μία μυστική συμφωνία, η οποία δεν ξέρουμε κατά πόσο θα τηρηθεί (δείτε εδώ τι είχαν πει).