My Style Rocks 15/11: «Ήρθε το είδωλο δεν έχω λόγια...» - Εντυπωσίασε η εμφάνιση της Ντένης

Δείτε τα σχόλια στο Twitter

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
My Style Rocks 15/11: «Ήρθε το είδωλο δεν έχω λόγια...» - Εντυπωσίασε η εμφάνιση της Ντένης

Ένα ακόμα επεισόδιο του αγαπημένου ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks, παρακολουθήσαμε το μεσημέρι της Τετάρτης 15/11. Το θέμα του σημερινού gala ήταν "extravagantza", όπου και είδαμε πολλά ευφάνταστα look όμως αυτό που ξεχώρισε περισσότερο απ' όλα ήταν αυτό της Ντένης.

Το εντυπωσιακό Outfit της Ντένης

Η παίκτρια επέλεξε να φορέσει μια κατασκευή από πέρλες στο κεφάλι της, ένα σέξι φόρεμα με κοψίματα και λευκές μπότες. Το outfit αυτό το διάλεξε για να πάει στα μουσικά βραβεία ως στυλίστρια που έχει ντύσει μια τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης: My style rocks: «Έρχεσαι εδώ με τα...» - Έντονος διάλογος που κατέληξε σε κλάματα ανάμεσα στον Κουδουνάρη & στη Γεωργία

Οι κριτές έμειναν άφωνοι. O Δημήτρης Σκουλός ενθουσιάστηκε με την εμφάνιση «Ήρθε το είδωλο, υπέροχή δεν έχω λόγια. Είσαι ένα πάραδειγμα για της γυναίκες εκεί έξω. Ακομπλεξάριστη, χαρούμενη γυναικάρα, είδωλο. Ντενάρα!» και φυσικά στο τέλος την επιβράβευσε με ένα τεσσάρι.

Δείτε εδώ την εμφάνιση της:

To Twitter αποθέωσε την Ντένη

Το εκκεντρικό look της Ντένης δεν ενθουσίασε μόνο τους κριτές αλλά και το τηλεοπτικό κοινό το οποίο απωθέωσε την παίκτρια στα σχόλια στο Twitter.

Δείτε εδώ τα σχόλια